Kızlar merhaba az önce ev işi yaparken göbeğimi sehpaya çarptım sivri köşeli değildi yuvarlaktı ama o an hafif bir acı hissettim sonra da hemen bebeğim oynadı tepki verdi 33+6 haftalığım içime yine de kuşku düştü bir sorun yaratır mı diye bilgisi olan başına gelen var mı

Petyynut ay dün de komşunun kızı gobegimi sevecek sandık birden bir vurdu ama nasıl canım yandı bi sıkıntımız yok çok şükür canım hareket-i falan yerinde sorun olmaz canım kese içinde korunuyor canım korkma

Petyynut korkma canım benim amniyon sıvısı yastık görevi görür bir şey olmamıştır sert ani bir hareket aldığı için dışardan sana annecim ne oluyor orda diye tepki vermiş🥰

Deryaiso çok teşekkür ederim cevabınız için☺️🙏🏻 O anlık bir acı hissettim çok çok şiddetli bir çarpma değildi ama ister istemez korku oldu içimde

cennetkokulum_ çok teşekkürler cevabınız için evet hareket etti sonrasında yine gün içinde takip edeceğim hareketleri zaten 🙏🏻🙏🏻

Petyynut bebeğimizi koruyan bir sürü katman var rabbim onları koruyor çok şükür yoksa herkesin basına geliyor bu tarz şeyler benimde kapının kolu çarptı ama nasıl canım acıdı sonra hareketlerinizi takip ettim şükür hareket devam etti. Hareketlerinde bir sıkıntı yoksa panik olmayın Allah ın izni ile 🙃🤗😇 ama içiniz hala rahat etmezse doktorunuza danışın

Petyynut rica ederim canım takip et ama annelik duygusuyla fazla evham yapabiliyoruz tabi elimizde değil tabi ama korkma 🥰

Petyynut ohhhh maşallah hareketlerini hissetmek güzel hıckırması da ciğer gelişimi için iyiymiş 🤗 sağlıklı doğumlar olsun insallah annesi 😇