Merhaba hanımlar hamileliğimin 33+3 haftasındayım geçen hafta perinatolojiye 32.hafta detaylı ultrason değerlendirmesi için gittik ve doktor bebeğimin baş çevresinin 4 hafta önden, karın çevresinin ise 2 hafta önden gittiğini söyledi kilosunu da 2400 civarında gördü ve suyun da fazla dedi şeker yükleme testinde birşey çıkmamıştı kendi kadın doğum doktorum da birşey dememişti sadece bebek önden gidiyor demişti doğumla ilgili hiç konuşmamıştı ama perinatolog beni korkuttu ve bu şekilde normal doğumun zor olduğunu 38.haftada sezaryen olma durumuna kendimi hazırlamam gerektiğini söyledi her hafta da nstye girmen lazım dedi ben hep en başından beri kendimi normal doğuma hazırlıyordum tabiki iki doğum şeklinin de kendine göre kolaylığı veya zorluğu vardır ama sezaryen bana daha zor geliyor zaten hamileliğimde bir bel ağrısı oluştu o yüzden de spinal epidural bana çok korkutucu geliyor bu durumu yaşayıp normal doğum yapan oldu mu süreç nasıl ilerledi ve aynı zamanda ilk gebeliğim yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏼😔