35SD28 Haftada bebeğimi hissetmeye başladım. Sol tarafımda bir şey kayıyor gibi oluyordu. Göbeğime kadar gelip sol kasığıma kadar iniyordu. Bunu bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum. Geçen günde pıt pıt hıçkırık gibi bir şey hissettim 2 gündür ses seda yok. Daha küçük o yüzden mi acaba? Şu an 18+6 yız. Normal mi tecrübeli anneler 🤰
akgunbirsen 35SD28 valla ben 28. Haftamda hissetmeye başladım biliyor musun🤷🏻♀️ Şimdi az kaldı doğuma son 5 hatta 28′den sonra bile öyle canımı yakacak tekmeleri olmadı doktor diyor uysal hep uyuyor bu doğumdan sonrada böyle olur inşallah diye dua ediyor. 😄
teletabi 35SD28 bu haftalarda zaten hareketler düzenli olmuyor canım. Çok normal yani 20 den sonra biraz düzene giriyor ama en net 25/30 arası düzene girer hareketler.
35SD28 akgunbirsen maşallah 🤭😇 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bebeşi kontrollerimin hepsinde yüz üstü gördüm. Yüzünü göstermiyor ama doktor hareketli diyor ama ben anlamıyorum 🙈
Deryaiso 35SD28 biraz erken onun için tabi hepsi bir olmaz ama o haftada bende hissediyorum dediğimde doktorum o bağırsak hareketi bak bebek tam orda öyle sağa sola gitmez demişti
35SD28 Deryaiso bağırsak hareketimi ayırt edebiliyorum. Ayrıca şu zamana kadar karnımda öyle bir şey hissetmedim ki bağırsak hareketi olarak adlandırsak🤷♀️
yaren-1 Düzenli hissetmeniz için çok erken zaten genelde 28 den sonra düzenli hissediliyor bende 29+5 im daha yeni yeni düzenli hissediyorum ve inanın can acıtıyor bu günlerinizi mumla arıyıcaksınız 😂
35SD28 yaren-1 ben covit geçiriyorum şu an 11.günüm çok şükür hep ayaktaydım. İster istemez korkuyorum bir şey olur diye. Bende öyle düşünüyorum daha erken ama ana yüreği şimdiden oluşuyor sanırım. 😇