Silannn Kızlar 😍😍 10+4 Hamişimmm. Çin takvimine göre cinsiyet kız çıkıyor. Hiç farketmiyor bizim için tabi kiii. Çin takvimi tahmini doğruluğu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yakın çevremde yanılan olmadı. Sizin düşünüleceriniz ? 😘😘❤
ArifeKarabulutolu Silannn ben çin takvimi Rus takvimi bi çok testleri denedim hepsinde kız çıktı ama oğluşum olacak 😊
m-u-n-e-v-v-e-r Silannn Benim kız çıkıyodu çin takviminde 15 haftalık gittim doktora erkek dedi doktor 😇 tutmadı 😊
Zehrali Benim de tutmadı; hatta size cevap vermeden önce yine bakayım dedim belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Tutmamış erkek diyordu, kızmış
Zehrali Benim de tutmadı; hatta size cevap vermeden önce yine bakayım dedim belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Tutmamış erkek diyordu, kızmış
m-u-n-e-v-v-e-r GkeCanKaran son adet tarihine 14 veya 15 gün ekleyince döllenme tarihin oluyo genelde