Ozqeozturk20 Merhaba bebeğim 33+3 günlük ve 2040 gram sizde az mı 😵💫 38.haftada alınacak sezeryan ile o zamana kadar ne kilo aldırır öneriniz var mı acaba
Smrzen Ozqeozturk20 34 haftalıkken 2500 dü canım genelde muzu çok yiyorum ben ama genetikte olabilir yani doktor sıkıntı görmüyorsa iyidir kilosu
rojinlina44 Ozqeozturk20 Bence kilosu gayet iyi ben bol bol muz bebek biskuvisi kaşar yiyorum özellikle hep muz yiyorum evde mutlaka 3 kilo muz bulundururum aklima geldikce yerim 25 haftadayım ama bebegin kilosunu kimseye soylemiyorum 🧿 galiba bunlar sayesinde kilo aldi diyebilirim sanada tavsiye ederim cnm
Ozqeozturk20 Covid geçirmiştim onda etkiledi beni İnternete göre normal kilosu doktorda normal dedi ama doğum yapan arkadaşlar hep 33 de ben 2500 dü 2800 dü diyorlar kafamı karıştırdılar . İnşallah 38 e kadar 3 kilo olur
Ozqeozturk20 rojinlina44 hımmm tamam çok sağolun kaşar bende yiyorum kahvaltıda ama muz sadece 1 tane yiyordum bende fazla yiyeyim bari
Ozqeozturk20 Smrzen meyveyi çok seviyorum zaten tüm mevsim meyvelerini hergün tüketiyorum sadece muz 1 adet yiyordum onuda yükselteyim bide öyle deniyeyim yanıtladığınız için çok teşekkür ederim