gazetecianne 34+0 ız doktor ani bi kararla bebekleri alalım dedi . Açılmam 4 cm olmuş ve bebekler strese girmiş. Suyum gelmedi sancım da yok bakalım 2 saat sonra doğum var dua edin kızlar genel anestezi olacakmışım
Ser_Bus_11 gazetecianne sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah Rabbim yardımcın olsun kuzum
mor_menekse1 gazetecianne hadı hayırlı dogumlar inşAllah hersy yoluna girer bebişlerini alır gelirsin :) Rabbim bizede nasip etsin inşAllah kiloları nekdr şimdi biraz erken geldiler sanki gerçi şükür bu gunde de
Mucizem4111 gazetecianne Yorumlardan tanıyordum sizi Allah yardımcınız olsun . İkimizde sağ Salim alırız kucağımıza inşallah. Geçmiş olsun şimdiden
_hazel_ gazetecianne ay canım şimdi gördüm Allah mübarek bi şekilde afiyetle gelmelerini ve afiyetle bebekleriniz ile evinize dönmeyi nasip eylesin dua ediyorım
gazetecianne Biri 2450 doğmuş diğeri 2200 doğmuş kuzular. Ben yeni kendime geldim dikiş yerim çok açıyor 😔 küvözdeler daha göstermediler henüz bilgi de vermediler dua edin 🙏🏻
ebruu19 gazetecianne hiç canını sıkma canım kiloları gayet iyi solunumda ve emme refleksinde bi sıkıntıları yoksa getirirler yanına..güzel düşün güzel olsun onların sana ihtiyacı var..dualarım sizinle 🙏🙏
_hazel_ gazetecianne canım kiloları maşallah çok iyi merak etme güzel haberler alacaksın sen de ağrı kesici iste en küçük bi kötü hissedince hemen iste yapsınlar çekme hiç. Dua ediyorım çok da ettim