Merve_0109 EzgiiS kaç haftalıksın normalde addet ağrısı gibi sancı doğum habercisi olarak biliniyor benimde ilk hamileliğim okuduğum kadar biliyorum
Zeyyyn EzgiiS doğumun yaklaştının habercisi oluyor dayanılmıcak kadar adet ağrısı olunca doktorum hep gel derdi
EzgiiS Merve_0109 34+4 şuan. Düzenli gelen bi sancım yok ama iki gündür sürekli olmayan bi adet sancım var
Merve_0109 EzgiiS Yalancı sancı ozman doğuma hazırlıyor vücut eğer dinlenince de geçmese ve 3 4 dk da bir girmeye başlarsa ozman doğum başlıyor demekmiş
Biranneadayiiii Doğum yaklastigina dair yalancı sanciymis onlar canım bende o haftalardan beri yaşıyorum ama.kisa süreli geçiyor 😊
Zeyyyn EzgiiS. Bende sadece bel ağrısı oluyordu gittimde açılma vardı ama kimisi o ağrıyı çekse de açılma olmuyor
EzgiiS Zeyyyn hadi ya o zaman çok dikkat etmek lazım açılma olursa 😳 kişiden kişiye değişir illa ki. Özel olacak ama bu durumlarda ilişki ile ilgili bi şey dedi mi doktorunuz
Zeyyyn EzgiiS sperm vajinada kalsın yıkama dedi ilişkiyi önerdiydide yumuşama oluyor diye ben uygulamadm ağrılarım var diye
Sultannn3327 EzgiiS biz anlamayamiyoruz heralde doktor alttan muayene yle anlıyor kaç cm açıklık var diye