Tugcee0603 38 haftalar anneleri ne durumdayız belirtileriniz var mi varsa neler? Ben heyecanlıyım ve ayni zamanda korkuyorum 🥰
Umay21 Tugcee0603 yarın 38 haftalık olacağız nişanım geldi 1 cm açıklığım var dünden beride ara ara sancılarım geliyor bekliyoruz bakalım ☺️
mlksh25 Ben 38+2 oldum, ama henüz doğuma dair belirti yok, nişan da gelmedi, arada bıçak saplanır tarzda ağrı olup hemen geçiyor, bazen aşağı doğru baskı oluyor ama başka da bisey yok
Umay21 Tugcee0603 bende her sancıda bu sefer geliyor diyorum ama sonra sancılarım kesiliyor herşey tamam ama doğmaya yinede niyeti yok 😂
Tugcee0603 Umay21 bende regl savcısına benzer ağrı oluyor oda ucundan ucundan normal sancı da yok yani 😃
Merbube Bebekleriniz kaç gram ben 38+2yim. Dün kontrole gittim. Doktor birazcık ilgisiz davrandı tam emin olamadım hiçbi şeyden tekrar gitmeyi düşünüyorum. Doktorun söylediği 3200gr ama ultrason kağıdında yazan 2990 gr. Birazcık stresliyim bu yüzden 🤷🏻♀️
Umay21 Tugcee0603 benimde böyle oluyor sancılarım bazen belim çok ağrıyor ama iki gündür regl ağrısı gibi karnım bardan nst sancı çıktı galiba doğum sancısı öyle oluyor
Linaeliff Bugun tam 38 olduk.2 gündür agrilarim vardı sabahta kontrole gittim nst de bayagi bi sancı cikti alttan muayane etti doktor açılmamış yokmus eğer acilmam olsaydı doğuma alacaktı.benim doktorumun tek dediği ciger gelişimi tam olarak 38+3te tamamlanıyor.bundan önce doğarsa kuveze girme riski varmış.ben kuvez istemiyorum dedi.3 gün daha sabredelim sancı su gelmezse pazar pazartesi alicam dedi.bende yalancı sancılar diyorum ama öyle aman aman zorlamiyordu beni regli agrisi gibiydi meğerse çokmus.29 ekime de gün almıştık ama tosbigim o tarihi beklemezmis🙂hayirlisi artık Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin kizlar alalim zamanında ve sağlıklı bir şekilde tosbikleri kucagimiza🥰🙏🏻