Cylnsms Yenianneadayi2208 hâlâ bile kendime gelmiş sayılmam. 🥺 Bir an önce toparlamak için çabalayacam. Yarın 23. Haftamiza giriyoruz
Yenianneadayi2208 Cylnsms oy maşallah büyümüş annesi..Sağlıkla al inşallah kucağına.Rabbim ikinize de güzel , sağlıklı , mutlu, uzun bir ömür nasip etsin 🤲 sıkmayın canınızı ve sımsıkı sarılın yavrunuza..İnanın gün gelecek gülümseyerek hatırlayacaksınız bu günleri 🥰
Ceylan01-13 mrvcl9 genellikle oyle soyleniyor ama hemen hemeb dogru cikmiuor 2 yada en az 3 doktora görünmek vardır
Cylnsms Nurklc38 evet canım bir problem yoktu. Bugün ikincisi kez başka bir perinataloğa daha gittim içimi rahatlattı. Sadece beyinde sağ lateral ventrükülde biraz genişlik var denildi. Down sendromuna dair birşey yokmuş. Ama tabi yine de sarsıldım diğer doktorun söylemlerinden
Nurklc38 Cylnsms Canım ben inanıyorum ki bebeğinde hiç bi sıkıntı yok 🙏🏻 Bazen böyle yanılmalar oluyor bunları kafaya takma. Onu sağlıkla kucağına alacağını düşün 🥰
elfmoom baharelifbbasdag detaylı ultrason renkli ultrason demek değil. 2-3 ve 4 boyutlu ultrason ile inceleme ve renkli doppler demektir.
Miray8 Cylnsms bizim bir tanıdığa da kalbi delik dediler hamilelik süreci zehir gibi geçti fakat çocuk turp gibi doğdu iyice umarım sizinki de böyle olur
seon90 Cylnsms amniyo sentez yaptır kuzum karnındn sıvı alsınlae.benm arkadasımda iki çocuğunda böyle sorun yaşadı amniyo sıvı aldılar çok şükir birsey cıkmadı ve sağlıklı doğdular
Smile Cylnsms sa, güzel kardeşim sakın ola bu ihtimali göze alıp o çocuğun yaşama hakkını elinden almak gibi bir hakka sahip olduğunuzu düşünmeyin. Rabbim kimseyi böyle bir imtihanla sınamasın ama herşey onun elinde rahim de kileri yalnızca o bilir doktorların söyledikleri asla %100 doğru olamaz en basitinden cinsiyet bile .. ben inanıyorum ki yavrunuz sapasağlam ayıpsız kusursuz bunu çoğu kişiye söylüyorlar yok burnunu görmedik yok ense kalın yok beyin öyle böyle .. öyleyse öyle napalım bu bize rabbimin gönderdiği bir emanet emaneti yalnız o alır . Sizden ricam lütfen hamileliğinizin keyfini çıkarın güzel yavrunuzla sağlıkla huzurla geçireceğiniz nice güzel yılların hayali ve duasıyla bekleyin .. yer gök DUA ÜZERİNE 🤲🏻 KADERİ YALNIZ DUA DEĞİŞTİRİR🌹
Facar Cylnsms genetik test yaptır canım… kandan bakılıyor özelde 4 bin tl civari ünraniyw eğitim araştırma ücretsiz yapıyor.. genetik tıbbı bölümden randevu alabiliyorsun sadece sonuç geç geliyor biraz…
Burcaak Canım benim de 12. Haftamda ikili test ultrasonunda ense kalınlığı 5.8 çıkmıştı doktor resmen bana iğne ucu kadar bi ışık bile yakmadı ya down dedi yada trizomi sendromlarını sıraladı aldırmamı önerdi cvs yaptırdık karnımdan parça alındı ön sonuçta down ve trizomi olmadığı görüldü ama kromozomları üremedi malesef ve mucizevi bi şekilde 1 hafta içinde 2.1 e geriledi şu an 20. Haftadayız çok şükür bi sorun yok ama doktora kalsa %15 ihtimalle sağlıklı %50 düşük yapıcaktım vs . Sadece üzüldüğümle kaldım strese soktum bebeğimi boşuna ultrason ölçümleri tek başına hiç bir şey ifade etmez
Cylnsms Burcaak Çok haklısınız bunun örneği olarak o kadar çok yaşanmışlık var ki .. Ama yine de ister istemez strese giriyoruz hormonlardan olsa gerek. Allah’ın takdiri demekten başka ne denilebilir ki.🙏🏻
elfmoom baharelifbbasdag bebeği renkli gördüğünüz için Detaylı Ultrasona renkli diyemezsiniz. niye hemen sinirleniyorsunuz ki, doğrusunu bilin diye söylüyorum.
emrbalayse baharelifbbasdag görmeyebiliyoruz. Ultrason cihazına bağlı. Detaylı demek ölçümlerinin detaylıca bakılması demek. Renkle boyutla alakası yok
Zeynepun Cylnsms umarım dediği gbi çıkmaz bence bir başka hastaneye doktora detaylı uktrason yaptırın tek doktorla kalmayın 🙏
Cylnsms Zeynepun gittim canım dayanamadım. Prof bir perinataloğa . İçimi rahatlatacak şeyler söyledi. Down sendromuna dair bir şey görmedi sadece sağ lateral ventrükülde biraz genişlik varmış. Takipte kalalım dedi ama aldırmani gerektirecek bir durum yok diye içimi ferahlattı. Bundan sonrası Allah’ın takdiri 🤲🏻
seval08 Cylnsms nifty testi yaptırın bence biraz pahalı birşey ama içiniz ferahlamis olur biz de yaptırdık sonuçlar gayet iyi çıktı amniyosentez en son tercihiniz olsun inşallah hicbirsey yoktur 🤲🤲
Cylnsms seval08 ikinci bir perinataloğa gittim yine bugun. ilk gittiğim doktorun söylediği bulgular yok denildi sadece sağ lateral ventrükülde biraz genişlik varmış. Öyle aldırmamı gerektirecek bir problem görmediğini söyledi doktor. Artık başka da doktora ne gitmek ne de test yaptırmak istiyorum 😢 bugün çok gergin bir gün yaşadım 😟
baharelifbbasdag elfmoom Bebeği renkli görüyor muyuz göremiyor muyuz sorusundan sinirlendiğimi nerden çıkardınız? O şekilde belirtme sebebim hanımefendini ultrasona test test diyor olması anlasın diye o şekilde yazdım bilmesem atlamazdim zaten biliyorum ki demişim 😊😊