mutlugebeee Kızlar 34. Haftadayım gece yatarken bişey yoktu sabah kalktım göğüs ucumda tisörtümde koyu kahve bi leke var böyle iki üç damla bir şey, ama süt değil sanırım bu renk olmaması lazım daha çok kurumuş kan gibi. Var mı başına gelen?
SncrMerve mutlugebeee şimdiden göğsünden böyle şey geliyorsa doğumdan sonra mastit olmaması için ekstra dikkat etmen gerekiyor
mutlugebeee SncrMerve öyle mi bilmiyordum, ne anlama geliyor ki peki böyle akıntı süt değil çünkü rengi koyu
Kiki-riki mutlugebeee korkma canım kırmızı kan görmüyorsan korkma ki benim kırmızı kan bile geldi tedbir amaçlı ultrason çekildim bı sıkıntı çıkmadı süt kanalları açıldığı için öyle olmuş gelen damla damla süt kanal da beklediği için renk değişiyo oyuzden kuruyunca sana kahverengi geliyor bide göğüs ucun catlaksa da öyle gelir mesela benim şimdiden çatladı
mutlugebeee Kiki-riki kan mı açıkçası pek anlayamadım eşim kurumuş kan lekesi gibi diyor ama koyu kahve iki üç damlalık bir akıntı inşallah süt kanalları açıldığı içindir internette kanser falan yazıyor sabah sabah ödüm koptu🤦🏻♀️
SncrMerve mutlugebeee endişelenmeyin bence çünkü kötü bişey olsa ağrı falan da yapardı bence süt kanalları açılıyor bide yarılıyor meme ucu artık . Doğumdan önce göğüs ucu kremi kullanmaya başlayın bide gümüş kapak alın
Kiki-riki mutlugebeee bende öyle çok korkmuştum sabah soluğu hastanede almıştım ama bişi çıkmadı o böyle damla damla devam edecek doğuma kadar benim devam ediyor doktorum gayet normal olduğunu söyledi kanalda bekleyen süt koyu renk alıyor.
mutlugebeee Kiki-riki içimi rahatlattınız ya teşekkür ederim🙏🏼 Peki bunun için yapılan tetkikleri şu an yapabilirler mi hamileyken ultrason mamografi vs yapılırmı
mutlugebeee SncrMerve almıştım ikisinide bugün kontrolüm var sorucaktım lansinoh kremle gümüş kapağa ne zaman başlayayım diye, tesekkür ederim iyice dikkat edeyim o zaman 🙏🏼
Kiki-riki mutlugebeee sadece ultrason yapılır zaten bı sıkıntı olursa ultrason da çıkar ki ben kan gördüğüm için çektirdim kahverengi leke için değil oda göğüs ucumun çatlamasından dolayı geliyormuş
Kiki-riki mutlugebeee rica ederim korkmayın bişi yoktur hamilesiniz sonuçta göğüslerinizde değişiklik normal 😊