Emine1906 Sezeryan olan anneler biraz bahseder misiniz ilkine göre ikinci daha mı kolay daha mı zor oldu ayağa kalkmanızı düşünürsek hangisi daha iyiydi
Annesed Emine1906 sanirim evde bekleyen bir kuzu olduğu için insan onu düşünürken ve ikisinede yetmeliyim iyi olmalıyım demekten mecburen daha çabuk toparlanıyor hastane süreci çok kötüydü oğlumu çok özlemiştim eve geldiğim gün banyomu tek başıma yaptim ertesi günü oğlumu da yıkadım yani bende böyleydi
Denizyildizii Ser_Bus_11 benim çevremde hep daha kolay geçtiğini söylediler. İlk sezaryenden kalma uyuşukluk var zaten o yüzden ilki kadar acımıyormuş
Merveonay Bende zor olacağını sanmıyorum ya çünkü tecrübeliyiz artık ne yapıp ne yapmayacapımızı biliyoruz en azından
Alwayshope İkinci sezaryenimi oldum ilk sezaryeni 2020 mayısta, ikincisi 2021 temmuzda oldum öyle kolay geçti ki anlatamam hiç ameliyat olmamış gibiydim ne bi göbek kaldı ne bi dikiş izi
Papatya-Kokusu Annesed Ben ilkindede direk dusa girmiştim tek ve cıkmak istememiştim ağrılarım gitmişti sanki orda 😂 kesinlikle evdeki kuzumu cok özlicem bende hemen doğurup eve gelelim bebeğimizle abisi bizi bekliyor Allahım dayanma gücü versin hepimize bir bebeği olan için daha zor ikici doğum aklımız evde kalıyor 😊