Azizinannesi2 Elfs Bence gerekli Çünkü bebeğiniz ilk zamanlar da tam emmemiyor ve sütünüz göğüste kalıyor ve akıyor akmaması için ben sagiyorum
Dilara0638 Elfs ben almadım ama abimin eşinde vardı geçici olarak onu temin ettim güzelce temizleme zaten uzun süredir kullanmıyordu ona lazım değildi Manuel olanlardan o bakıcam lazım olursa kendime elektirikli olanından alcam
Merveb46 Elfs göğsünüzü boşaltmanız gerekiyor yoksa kanallar tıkanır ve memeniz yara olur bence en önemli şeylerden birisi elektrikli pompa
Merveb46 Merveb46 benim elektrikli pompam vardı 15 günlük bi tane saha kiraladım ikisini aynı anda sağayım diye çünkü birini sağarken diğeri de akıyordu ikili almak çok daha iyi maddi durumunuz iyiyse
Merveb46 Elfs medela güzel bi marka ikinci el dolap hesabında satanlar var aparatlarını yeni alırsınız makinayı ordan alıp bunlarıda değerlendirin benim şimdi ki aklım olsa öyle yapardım
Elfs Merveb46 peki herkesin mi diğerinden süt akıyor acaba bir bilginiz var mı şahsi bir durum mu farklılık olabilir mi
Merveb46 Elfs süt çoksa akar sağıp buzluğa atarsanız bebeğinize daha sonra sıcak suya koyup buzunu çözüp içirirsiniz
Ceylin680 Elfs ilk birkaç damla evet birini sağlarken diğeri akar sonra sagmassaniz durur ben altına da biberon koyyodum boşa akmiyordu ama koymasanda olur.