Ankakusu35 Minikannecik2 hahhaha maşallah doğru diyosunuz ya 2. Gebelik çok zor hep yorgun hep uykusuz aynı yaşları bebeklerimizin hemen hemen şimdiki bebişiniz kaç kilo doğacak olan :)
Egosto Ankakusu35 yaaa bende de aynı durum var oğlum 36 haftalık 3.325 doğdu şimdi kızım 32 haftalık 1.700 dü üzülmüştüm niye böyle diye ondan mı acabd benim de
Ankakusu35 Egosto yaaaa bazılarının kilosu iyimiş maşallah baksana bünye meselesi sanırım bana doktor iki doğum arası yakın plasenta yorgun dedi daha dün sordum
Ankakusu35 Koi evet evet risk oluşmasa devam ederdim süt kesilmiyo tadı değişiyo diyolar ama oda bünye meselesi sanırım
Ser_Bus_11 Minikannecik2 anladım canım benim de ilki sezeryan oğlum 17 aylık şu an 32 haftalık ikinci oğluma gebeyim bende ve korkuyorum ikinci sezeryandan
Esila_kayacan Ankakusu35 kızım 15 aylık ve bende 28 haftalık gebeyim 😂selamün aleyküm nasıl yapacağım hiç bilmiyorum çok zor olacak
Ser_Bus_11 Ankakusu35 şu an bilmiyorum canım kasım başı kesin görüşelim dedi doktorum o zaman söyler en son ki kontrolde söylemeyi unuttular bide sen ne zaman gün alıcaksın bide korku var mı benim gibi sende de
Ankakusu35 Ser_Bus_11 evet çok korkuyorum ameliyattan bele vurulan iğneden dikiş acısından büyük olan çocuğumu bi süre kucağıma alamayacak olmamda beni biraz üzüyo :( inşallah çabuk toparlanırız bana 30 kasım dedi doktor
Ser_Bus_11 Ankakusu35 iğneden korkma canım hiç acıtmıyor ameliyat evet korkutuyor bakalım benim doktor ne zamana gün vercek oğlumu bırakıp nasıl doğuma gircem diye düşünüyorum bende ☹️
Ser_Bus_11 Ankakusu35 Amin İnşAllah İnşAllah canım beni korkutan ameliyat sırası yapılcak olan işlemler
Ankakusu35 Ser_Bus_11 inşallah iyi oluruzda bir gece yatar çıkarız ertesi gün 2. Gece kalmaya gerek kalmaz ilkinde kafa rahat bekleyen bir bebek yok başına gelecekleri bilmiyosun ama şimdi bildiğimiz için insan korkuyor