Gkc123 Sütüm gelmiyor bebeğim devamlı emiyor ama gelmiyor kayısı suyu içiyorum bolca su içiyorum ama gelmiyor ne yapayım ben 😭😭😭
Esma40 Gkc123 canim Sicak pres yap goguslerine, duşta sicak suyu goguslerine tutup masaj yap, kuru incir ye, bolbol su ic
SerpilEsra Gkc123 bestlak damla Humana cay Sutlac icerisine bol tarcin bol su sekerli ye meyve suyu ile flan benimde hic yoktu bunlarla duzeldi
Sogancik Gkc123 bestlak damla çok işe yarıyormus canım. Biraz pahalı ama istersen eczaneden ak dene bı. Ayrıca burda birisi yazmıştı ciğer sote-bulgur pilavi-komposto üçünü bir arada tüketince süt çoğalıyormus.
dakpinar- Gkc123 canım tarhana çorbası iç , börülce var ya kuru börülce bilmiyorum biliyor musun onu haşlayıp salata gibi ye , nişasta ve su ile sanırım tatlı yapıp ye gelinimiz bunları yapmıştı ❤️
BirGolgi Gkc123 gözünüz aydın tebrik ederim öncelikle umarım en kısa zamanda gelir sütünüz 🙏 bol su içmenin en etkilisi olduğunu duymuştum
Burcugul Gkc123 mama takviyesi yapılacaksa da biberonla verme kuzum bende 1 ay önce doğum yaptım sütum yok diye biberonla mama verdiler şimdi alıştı mememi istemiyor oğlum ☹️
Burcugul Gkc123 ayy en büyük pişmanlığım valla benim de annem geldi ama o da pek bişey demedi sersem bir animiza geldi
Mom726272 Gkc123 benim 2. Günü az az gelmeye başladı ya petibör bisküvi ve meyve suyu içmiştim bolca hastanedeyken