Minik_mucizem2 Beyzoss45 Bende 18 ekimde oldum 36 saat sonra yani dün 11 de de ilişki oldu ve o zamandan beri yumurtalıklarım belim ağrıyor hadi hayırlısı
Minik_mucizem2 Beyzoss45 öylemi. Siz ve eşiniz tahlillerinizi yaptırdınız mi var mı bir sorun . Neden tutmadı acaba
Beyzoss45 Minik_mucizem2 hiçbir sorun yok yaptırdık tabi 2 sene olcak haziranda en iyi doktorlara gittim onlarda bişi yok dediler tüp bebek deneyebilirsin direk aşılama da %20 şans dediler
Eminemalinnn Bende ovitrelleyi pazartesi yaptım. Aşılama yapıldı bugün aşılama saati 11.30 tu eve geldim dinlendim akşama doğru 5 gibi bel kasık bacak ağrısı başladı. Umarım çabalarımız olumlu sonuçlanır. Pozitif güzel haberlerle 😍🙏
Arzun Kizlar konuyla alakasız ama bazi doktorlar 2 tane vurduruyor çatlatma iğnesi bilgisi olan var mi
Beyzoss45 Arzun evet onu bende duydum pco olanlarda olabilir diye düşündüm çatlamayan yumurtalarda benim çatlıyor ama oluşmuyor gebelik
Arzun Beyzoss45 bende de catlama oluyor ama gebelik olmadi ama arada catlamayan yumurtalarda oluyor siz ne kullaniyorsunu yumurta gelisimi icin
Beyzoss45 Arzun famera kullandım bu ay klomen 4 ay kullandım olumsuz sonuç aldım ayrıyetten takviye olarak yumurta kalitesi için argifertil tb kullanıyorum ekstra ya ben neler denedim kürler vs gene olmadı 😣😣
Arzun Beyzoss45 anladim canim esinizde problem var mi ben merional igne kullaniyorum ilk bebegim bu tedaviyle oldu ama.suan 2. Icin uğraşıyoruz 7 8 aydir esimde ileri hareketlili soruni cikti bakalim Allah büyük