Ozlem1492 Sonunda sabırsızlıkla beklediğim kalp atışlarını duyduk 🥰 Ama doktorum kan sulandırıcı göbekten yapılan iğne verdi kan değerinin 110 olması gerekiyormuş sanırım benim 100 kullanan var ne için verilir yani bunun anlamı nedir ?
blueberyy00 Ozlem1492 Bebege giden damarlarda pıhtı olup sorun olmasın diye kan pıhtılaşma onlesin diye bebek rahat beslenebilsij gelişimi etkilenmesin diye kullanılıyor bende kullanıyorum ama benim kullanma sebebim daha önce kayıplarim olması gelişmediği için pıhtılaşma olduğu için kullanıyorum.
Mevaninannesiii Ozlem1492 ben covid oldum değerim düştü 30 haftaya kadar kullanacm canm çok acıtıyor morariyor şişiyor 😏 kolla başladık şimdi bacakla devam ediyoruz göbeğe vurmadık henüz
Ozlem1492 blueberyy00 Anladım yanı her hangi bir sıkıntı yok yani kullanmamızda bebek daha iyi olsun diyeyse sıkıntı yok
blueberyy00 Ozlem1492 göbek deliğinin 4 parmak sağı ve solu olcak şekilde denk getirip yaparsanız yağ dokusuna yani doğru yere gelirse acımıyor ama arada kasa geliyor acıma yapabiliyor birde yapınca iğneyi üzerine işaret parmağınızla bastırın bir süre ama ovalamadan ilaç dagilsin ki apse yapmasın nerdeyse iki yldir kullaniyorum elim çok alıştı artık benim