M-naz90 Nazken normalde yatıyor bizimki ama bu sefer iki tane küçük çikolata attım ağzıma kollar filan durmuyordu 🥰 bakalım sağlıklı olsun da 13+1 diye gittim 13+4 dedi iyi dedim güncellendim uygulamada 🥰 bakalım yarın yine yazarım
Nazken M-naz90 ya evet nasıl oluyor en son ki refl tarihim 4 Eylül benim nasıl oluyor bilmiyorum..13+1 dedi cuma günü biz senle tarihleri değiştire değiştire erken doğuracak sanırım 😂😂der dururuz artık sancın kaç dk da bir geliyor diye 😂😂😂😂
M-naz90 Nazken en azından ikizler Burcu olmazlar 😜😜😜😜 benim son regl tarihim yok yani Ağustos sonuydu tedavi uzadı diye olmadım o arada 😂 ama bu gidişle maşallah bizimkiler agustosa atar bizim adeti 😂
M-naz90 Nazken teyzesiiii 💙 %90 erkek dedi Doktor amcamız 🥰 kordon da bacak arasın da ama çıkıntı var gibi dedi 🥰🥰
Nazken M-naz90 ya ölürüm sana … teyzoşum 😂bizim seninle burdan görüşmeyi keselim nazligorgulu1988@icloud.com mail atsana 😂😂😂 ordan tele geçeriz uygunsaaa
Ayse_zuzum Gzm23 2 tane erkek evlâdım var hata ettiğimi anladım çünkü rabbim bana bi hazine verdi bu kez kızım olacak inşallah 🙈
Ayse_zuzum mf221115 kayboldu gitti bile rabbim iki erkekten sonra bana bi kız evlat yolladı ne deyim duygular öyle bi değişiyor ki bn bile anlamadim 🙈
Nvrzz 1GamzeliAnne1 merhaba ben 3 hafta 5 günlük yeni hamileyim 3 gündür çok fazla akıntım var yeşilimsi normal mi acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı. ?