M-naz90 Nazken Cinsiyet için bişey dedi mi doktorun bir de sende kasılmalar kaç gündür vardı 🙏🏼 Benim iç karnım çok dar sanırım acayip büyüdü karnım ve kaşımaktan alerji gibi oldu
Nazken M-naz90 göstermedi görürüm büyük ihtimalle dedi ama benimki tekme atmaktan ona fırsat bulamadı olasan güzel bir görüntü ki
Nazken M-naz90 benim eş azcık aşağıdaymış kuzum yaaa ama risk yok şükür o da sebebi olabilir plesanta büyüdüğü için de kramp olur dedi .. bir ay daha ilişki yok dedi eş aşağıda diye
M-naz90 Nazken Bi zararı yoksa iyi aman bişey olmasın da ilişki çokda önemli değil bende galiba gebelik alerjisi olabilirim bi gün daha dayanayım da cumartesi gidicem inş bakalım bana ne diyecek belki benim de aşagıdadır ara ara kasılma oluyor bazen de vajinada oluyor çünkü
M-naz90 Nazken oyyyy ölürüm onlara ♥️ Mucize onlar yaaa inş en son 8. Haftada gördüm çok özledim ayyy inşallah görürüm bende hareketlerini ♥️♥️♥️
Nazken Minikjaponunannesi ense kalınlığı falan ikili taramayı yaptır kendini ona göre hazırlarsın bence .. bende evlat benim sağlıklı olsun ya da olmasın elbette ama dönen durumu varsa eğitimini şimdiden bilmem lazım ki afallamayayım doğunca
M-naz90 Nazken İnş yine çok güzel haberler alırsın bu plasentanın aşagıda olması sorunn değil dime öyle demişti yani 🙂 benim heyecan tuttu zaten az kaldı bende cumartesi sana inşalalh burdan güzel şeyler yazarımm
Nazken M-naz90 inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum ..eş dediği farklı bişi sanırım plasenta değil diye biliyorum
M-naz90 Nazken İnşallah çok heyecan yaptım zaten bende sadece şu karnımdaki kızarıklıklar beni korkutuyor kaşıntı bakalım neler diyecek 🥰 cumartesi yazıcam sana ♥️🙋♀️
Nazken M-naz90 tamam canım haber bekliyorum…kızarıklıklar bende de var ama ben Göbek genişliyor diye çatlak sanıyordum kızzz
M-naz90 Nazken kaşıntı çok oldu ama kızarıklıkla birlikte bol bol nemlendir sende bende öyle yapmaya çalışıyorum birde normalden biraz fazla büyüdü karnım da ☺️ Bugun biraz daha gitti bebe yağı da dokunmuş olabilir dedim bakalım. Yarın doktor ne dicek söylerim sana da ☺️🥰
M-naz90 Nazken gittik gittik muayene bi saat sürdü resmen bizim ki göstermedi kıpırdamadı çikolatada yedik yol uykusu varmış herşey güzel dedi sorun yokmuş haftasından. Biraz boylu dedi okadar teyzesi Sağlıklı ama korkulacak bişey yok dedi 🥰🥰🥰 şükürler olsun
Nazken M-naz90 yaaa 🤣🤣🤣 biz bunları nasıl sevmeyelim yaa ..bizle uğraşıyorlar resmen haftaya tekrar randevum var bakıcaz yine cinsiyete bakalım ilk hangimizin ki gösterecek
M-naz90 Nazken senin ki gösterir benim 6 sında devlette taramam var 9 unda Acıbadem’de randevum var anca o zaman görücez galiba senin boyu kaç cmdı benim günü değiştirmedi ama normalde bu hafta 3 3,5 cm olması lazımdı
Nazken M-naz90 ben ayrıntı sormuyorum sanırım boyu kilosu ideal dedi …doktor bu gittiğimde ense kalınlığını ölçtü down değil ama dedi
M-naz90 Nazken çok şükür bakalım bi kaç kan tahlili istedi onları pazartesi aç karınla vericez sonra 6 sında ikiliye girip 9 unda gidicez inş böyle sorunsuz geçer ya 🥰 karnımdaki kasıntı da geçmişti diye geçti dedimm olursa bakarız dedi ♥️ Çoook şükür
Nerhan Kumpr kan değerleriniz nasıldı ilk ölctürdpünğzde ? Benim 4+5 te 3336 çıktı hcg de ikiz olabilir mi diye bir şüphelendim :)
Kumpr Nerhan benim adetten bir hafta kadar önce değerim 308 di adet tarihim geçtikten sonra değer artmaya başladı ama keseleri görünce ikiz olduğunu anladık 🤲 inşalalh öyledir sizin de 🤲🤗