M-naz90 Nazken ölçüme göre böyle dedi tüp bebek doktoruma henüz gitmedim kuzum sağlıklı olsunlar da bir iki gün çok önemli değil ya 🥰
M-naz90 Nazken bende sevindim senin de bugun 7. Haftan oldu aynıyız yine bir gün aşağı yukarı oynama adet belli değil diye o da 😊
Nazken M-naz90 evet kuzum bende uygulamada 7+0 gördüm hadi bakalım 7.haftamız da ok kaç aylık dediklerinde 2 aylığa az kaldı
GamzeGuzeller Seacm canım keseyi görebildin mii 🙏 bende bekliyorum görmek için yarın gidicem İnşallah program 4+6 gösteriyor
Seacm GamzeGuzeller Salı günü kontrolüm vardı kese görüldüü🧡🧡🤭 nasipse 2 hafta sonra kalp atışı 🥰 Sen gittin mi kontrole
M-naz90 Nazken aynen iki aylık demeye az kaldı sonra 3 deriz bu arada gittiğim doktor şey dedi wc yemek harici evde ufak yürüyüş onun dışında gezme iş yapma ilişki yasak dedi sana bişey dediler mi
Nazken M-naz90 kuzum o kadar sıkmadı benim doktor ilişki 3 ay yok … yakınlaşma ok ama birleşme yok dedi … ağır iş yok yatım saatten fazla ayakta kalma dedi ama benim yürüyorum dışarda artık biraz biraz
Nazken M-naz90 kuzum o kadar sıkmadı benim doktor ilişki 3 ay yok … yakınlaşma ok ama birleşme yok dedi … ağır iş yok yatım saatten fazla ayakta kalma dedi ama benim yürüyorum dışarda artık biraz biraz
gamzeaktasss Seydanuurr4 Göğüs hassasiyeti, regl ağrısı gibi bel ve kasık ağrılarım vardı ilk haftalar canım şuan 6+0ız ağrılarım geçti çok şükür bulantılar başladı yavaş yavaş
GamzeGuzeller Seacm gittim canım bende bugün. Keseyi gördük çok şükürr 10 kasımda hem kendisini hem kalp atışını görmek için çağırdı doktor İnşallahh 🙏🙏🙏
Liyalina GamzeGuzeller cok şükür maşallah gozun aydin darısı başıma kac haftada gördünuz keseyi ben 5+5 göremedik henüz
M-naz90 Nazken benim ki baya baya tembihledi 😞 evde de yatmaktan sıkıldım yalan yok bakalım haftaya kendi doktorum ne diyecek 🥰
mandalina_annesi -ir3m merhaba şimdi gördüm yanıtınızı. Her şeyi yiyemiyorum suşu şeyler vs.sadece ekmek olursa anca öyle yani anca hamur işi şeyler yiyebiliyorum midemi bastırsın diye
M-naz90 Nazken yaaa alışveriş deme bende istiyorummm market market gezmek biraz dışarıda yürümek inş haftaya benim doktorumm serbest bırakır da 😊