busethemom 1GamzeliAnne1 1 1GamzeliAnne1 13 +3 teyim ve hislerim çok kuvvetli ❤️ bence 11 hafta sonrası anne olmaya yeni yeni alışılan, bebeği gerçekten hissetmeye başladığınız en güzel zamanlar ❤️ Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah.
Rumeysaclp Gizemgksnmz benim gozukmedi daha çok küçükler ama onuzdaki hafta salı günü kontrolüm var inşallah keseyi görebiliriz
incinursengul Babydream Hayır canım daha değil 5. haftada göreceğim büyük ihtimalle tekrar kontrole gideceğim.
Ecet HBH kişiye göre değişiyor bende de çok yok o yüzden hala hamile değilmişim gibi hissediyorum 9. Haftadayım bu arada 😵💫
dorukkusumunannesi Heyyo kızlar birşey soracam😍 bugun ultrasyon kağıdımı aldım ilk ultrsyon kağıdım ve bebeğim 3haftalık sol tarafımda hep bir ağrı baskı var bu kız olacağına mı işaret yoksa ilk ordan mı oluşuyor bilgisi olan beni aydınlatsın çok heyecanlıyım….😇
basakerdvn dorukkusumunannesi ağrıların normal demişti doktor cinsiyetle bi alaksı oldugunu sanmıyorum zamanla sağda da ağrı oluşabilir
MavininAnnesi1 1GamzeliAnne1 Bulantı hissediyorum gamzeli anne ama güzel hislermis tüp bebek ile 11+1 hamisim Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın 🙈
Gulelaa Reyhanhnm Reyhanhnm ben de 6 haftalığım 7 haftalık olunca çağırdı doktorum daha görmüş değilim ben de
Rumeysaclp ayferekal pek iştahım yok benimde kasıklarıma benimde ağrı giriyor baya şiddetli dayanilmicak kadarda değil ama 😇
basakerdvn Fkurt 5. Haftada bellioldu ⅞ hafta da kalp atışı dinlenecek inşallah sorunsuz kalp sesinide duyarız
dorukkusumunannesi basakerdvn basakerdvn yaaa bilmiyorum direk dedikleri şey kızın olacak solda ağrın varsa dediler bende şaşırdım hala hala dedim o zmn doktora gitmeyelim sol kızsa sağ erkekse sende nasıl oldu ilklerde solda kaşık ağrısı çekiyordun dimi cinsiyeti şimdi beli mi peki