Babydream Emsedem aaaa nasıl bişey yiyesin yok ben sürekli yiyorum asla boş durmuyorum yani 😂 bi önceki hamileliğimde ilk 2,5 ayda 5-6 kilo almıştım, sonra zaten kaybettim. Bunda da muhtemelen çok alırım gibi duruyor😂
Esrapry Babydream birde sakın genital hijyen ürünü dahi olsa kullanma sabun kullanma dedi yani dusta sabun geldiği kadar oraya o yani ph bozulunca daha kolay enfeksiyon oluyormuş
Bsrbsrrr Burcuuuuuasya hadi ya ben beta sonuç kağıdında 983 e karşlık 5 hafta görünüyordu kafam karıştı 🤔
Tazeanne0134 zekendir maşallah canım Rabbim hayırlı evlatlar eylesin yuvandanda mutluluk hiç eksik olmasın
zekendir Tazeanne0134 amin bu güzel duan için aynı güzellikler sizinle olsun inşallah.🌸 sağlıkla kucağımıza almak. Nasip olsun:)
Esrapry Mormenekse34 günlük sanırım hijyenik değilmiş nemli kalıyor sanırım tüm gün duruyor ya , sürekli çamaşır değiştiriyorum aradada peçete koyup evde her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum kuru duruyor öyle
Lilianne 10 haftalik hamileyim mental olarak depresyonda gibiyim kolumu kaldıracak halim yok. Kurmaları ve mide bulantilati devam ne zaman geçecek bunlar
Leylasiva21 Gamzekzz bende temmuz ayında düşük yaptim bı ay sonra tekrar hamile kaldim şimdi 9+3 olduk Allah’ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gamzekzz Leylasiva21 inşallah bizde bi sıkıntı olmadan kalp atışını duyarız. Heyecanla bekliyoruz salı gününü ☺️
Leylasiva21 Busray35 benim 7000 oldu kese 4+6 da gözüktü çok şükür 6+4 te kalp atışını duydum şimdi 9+4 olduk
Rumeysaclp Gizemgksnmz benim gozukmedi daha çok küçükler ama onuzdaki hafta salı günü kontrolüm var inşallah keseyi görebiliriz
zeymoms zeymoms Asterujdndl bu arada vajinal muayene ile 4 haftalık bebeği gördük karından hemen görünmüyor 2. gidişinizde görürsünüz :)
Reyhanhnm Minikoalam Bende öyle ya hayırlısı ile artık görsek kalbini dinlesek mesela ben henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum belkide o zaman başlayacak herşey 🤗
Minikoalam Reyhanhnm belkide haklısınız kasik agrisindan baska bir belirti yok bende 😔 bebeği gorunce belkide daha cok hissederiz insallah 💕
aslierkann07 Reyhanhnm bu tek bende var sanıyordum. Hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi ufak kasık ağrıları dışında 🙈
HicrHicran82 Cicibiciiii mrb bende bugün gittim doktora 7+4 günlük kese küçük bebeği gördük içinde 1 hafta daha bwkliycez kalp atışı için çok korkuyorumm