Rum-1 Gamzekzz benimde ilk betam 70 çıktı 2 gün sonra 132 4 gün sonra 363 çıktı yarın yine kan vericem dış gebelikten korkuyorum
Gizemgksnmz Harleyqueen bende 4+3 üm yarın doktora gidicem inşallah kese görünür. Korkuyorum çevremdeki insanlar o kadar korkuttu ki beni hiç bir belirtim yok diyince o zaman yaşamıyordur dediler uykularım kaçtı
Rumeysaclp Gizemgksnmz sen onlara bakma lütfen 😇 benimde hiç bir belirtim yok hatta hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum illa bir belirtisi olmasına gerek yok içini ferah tut 😍 inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebeklerimizi 🤲
Harleyqueen Gizemgksnmz Hıc korkma kesede gözükmez bu arada alltan muaneyle gozukur ama ultrasonla gozukceni sanmıyprum benimde 4+5 bendede yok belirti cunku daha erken
_meltem2 nazlicannn bende kullanıyorum kullanırken siyaha döndü etkisini gördüğüm için mi öyle oldu acaba
Nazken M-naz90 M-naz90 merhaba vanım benim doktorum 7,5 haftalık gel dedi aceleye gerek yok dedi sen kaç haftalıksın kuUm tüp bebekliler normal hamilelere göre haftası farklı ya ondan galiba
Esrapry 5 haftalık Tan fotoğraf yarın 6+2 de kalp duymaya gidicez 🧡🧡https://imgyukle.com/i/kClAne
Zeynep0607 Muzeyyenoguzz1 canım dinlemedik ama alttan muayene etti kalp atışlarını gördük benim gebeliğin biraz riskli ama kalbimiz pır pır maşallah siz dinlediniz mi?