pelinvebebisi Nursmom benimde sağ kasıgım com ağrıyordu doktor normal dedi sağ tarafından yumurtlamışsın ondan sağ taraf dedi bide uzan demişti ayağının altına yastık koyup yatabilirsin
Sezen92 Ceydaatacakyuz hayır doktor dediki 5.ci haftada görürüz dedi daha göremedim önümüzdeki hafta inşallah
aysnrsvs pelinvebebisi 75 mg kullanıyordum 2.86 çıkmıştı değer 100 e yükselti hiç ilaç kullanmayanlara 25 mg başlıyor kontrol ediliyor asla ihmal edilmemesi gereken bir ilaç
09gul 1GamzeliAnne1 11+2 haftalığız. Üç gün önce kontrolümüz vardı ve ilk kez hareketlerini gördüm. Hayatımda izlediğim en güzel filmdi resmen. Hareketlerini hissedeceğim anı çok merak ediyorum. Rabbim isteyen tüm kadınlara bu güzel duyguyu yaşatsın. İnşallah sağasağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :))
analique 9 hafta 3 günlük hamileyim kızlar. İlk hamileliğim♥️ Mide bulantılarım var ama aşırı değil çok şükür . Sürekli çişe yetişmeye çalışarak geçiyor günlerim aşırı su ihtiyacım oluyor ve sabaha kadar çişe kalkıyorum şu an bi çişe kalkıştan yazıyorum😂
Leylaa__gulser21 analique günde kaç litre su içiyorsunuz anneler ben günde 2 50 litre içmeye çalışıyorum
MerveeD analique analique malesef benımde 2 gundur sancım var gaz sancısı gbı degıl gbı oturup kalkarken yatarken cok dıkkat edıyorum inşallah hepımızi bebegımizi sag salim kucagımıza alırız
analique MerveeD Selam 9+3 üm aynen dün bugün oturup kalkarken kasıklarımın alt kısmında ağrı ve kasılma oluyor. Ben de rahim büyüyüyor heralde diyorum🥰