Rum-1 Merhaba ilk betam 70. iki gün sonra 132 dört gün sonra 363 çıktı sizce normal bi gebelik mi yoksa dış gebelik ihtimali var mı
Smyrayldrm huseyinova canm bende 3. Bebegıme hamıleyım 2 oglum var 12 haftalıkken muhtemelen erkek ddı 16. Haftada da gıttım bebgın uyuyr goremedım ddı 🤭 sızce ne acba
Adsem 6+6 olduk.. Bugün hafif bir koyu akıntı oldu kahverengi gibi normal mi kızlar? İlk gebelik olduğu için biraz panik oldum
gksks Adsem bende 5.5 hafta bende de bugün kahverengi leke geldi ve sancı ağrı oluyor ara ara bakalım bekleyip göreceğiz anne olmak şimdiden çok zor vallahi
[silindi] mercimekveannesiiii ay inşallah.. yaa bilmiyorum bı yandan korkuyorum aksi bişey olur diye bana dua edermisin🌺🌺
mercimekveannesiiii [silindi] tabiki gönlümden geçen siz ve bütün bebek bekleyen annelerin hayallerindeki bebeğe kavuşması ilk duam 🙏 bende sizde sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız inşallah
Adsem Cicibiciiii dün biraz fazla işle yordum kendimi ondan oldu galiba inşallah sıkıntılı Bi durum olmaz 🤦♀️
mercimekveannesiiii [silindi] hiç korkmayın bu arada gönlünüzü ferah tutun internette bi dolu korkutucu umutsuz bilgiler var hiç ilgilenmeyin onlarla 🌸 bebişiniz sizi hissediyor bunu asla unutmayınnn