Busray35 Eliiiiiffff Eliiiiiffff 2 gün önce belim ağrıdı ama şuan kasık ağrım var ara ara regl sancısı gibi
Eliiiiiffff Busray35 benim ilk gebeliğimde öyleydi sürekli kasıklarım ağrıyordu regl olacakmış gibi ama doktor normal demişti onun için sonrasında üçüz olduğunu öğrendim gelişemeyince kürtaj oldum, bu seferde bel ağrısı fazla çekiyorum
Sibells Haticeyucakaya01 yaa ne güzel, inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz 😊🙏 minnoşlarımızı
Bsra19ogz Sibells bendee 🥺🥺hapı doktorunuzmu yazdı ben bugün gittim skıntılarımı sölücektm sözde heyecandan hepsni unuttum o yüzden söyleyemedm🥺kendim alsam skntı olrmu acaba
Sibells Bsra19ogz bulantım var dedim kendisi yazdı bana, numarası varsa sorun arayın bir alabilir miyim diye, gerçekten yararı çok
DidemGuney Dmllale tüp bebek icin ciftlere destek oluyordu bizde seyirci olarak gittigimizde basvurduk.. ve sagolsunlar simdi son 3aya girdim
mercimekveannesiiii [silindi] bende kullanıyorum folik asit benden yüksek olanlarda var. Bireysel farklılıklar zaten hızlı yükseliyor . Hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza alalım
[silindi] mercimekveannesiiii ay inşallah.. yaa bilmiyorum bı yandan korkuyorum aksi bişey olur diye bana dua edermisin🌺🌺
Burcubuket Filee bende 6+6 bi 10 gün önce keseyi gördük haftayada insallah salıya randevu aldım kalp atışı için
Gamzecelik Babydream benimde çok ağrıyor akşamdan beri belim desteksiz oturamıyorum resmen önceki gün baya yürüdüm ondan mi acaba
Gergin_ana 12 + 3 Küçük bir şeftaliyiz❤️Bu haberi bir tanıdığımı verdiğimde mart ayında mıyız ne kadar çok hamile haberi aldım diye çok salakça bir söz duydum sizde de duyan var mı
canbabacan Gergin_ana ben kendimi öğrendikten sonra teyzemin 2 kızı dayımın gelini ve kızı eşimin halasınin kizi 3 de arkadaşımı duydum
bernars 1GamzeliAnne1 8+6 💕 arada gelen kasık ağrıları ve acıkınca özellikle de geceleri yatağa girince olan bulantılar hariç her hangi bir sıkıntım yok ve gerçekten günler geçmiyor ayda 1 kontrol olması çok saçma 😛 benim gibi olanlar var mı bu haftalarda ve aynı belirtileri yaşayan?
Busray35 Eliiiiiffff geçmiş olsun , korkmayın bence inşallah sağlıklıdır miniğiniz 🥰 Allah hayırlı evlat versin 🙏