Tugbannebebek Manolyaa benim de 5+3 🐣 tüp bebek benim ki. Keseyi geçen hafta gördük 4+2 deyken 0,47 cm. Sizin ki nasıl?
Tgcperi Beyzanrr çok açıkıyorum günde 5-6 Öğün yiyorum Covid geçirdim bir tek o arada hiç iştahım yoktu.Siz yiyebiliyor musunuz peki ?
Beyzanrr Tgcperi hiç yiyemiyorum maalesef mide bulantısı hapı kullanıyorum ilk başlarda faydası vardı ama şimdi faydası yok
Se2013 Bizde 10+4 günlük olduk 2.gebeliğim çok heyecanlıyım Allah hepimizin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
tospikaskim Semra007 çok fazla oluyor en çok uykusuzluk oluyor çok uyku geliyor ha birde en büyük sıkıntım hiç doymamam🤦♀️
MerveeD Melis007 benım ilk haftalarda daha cok agrım vardı progestan kullanıyorum cok sukur agrılarım hafifledi ama tamamen gectı diyemem malesef hem mıde bulantısı hem sancı zor
mltmsytgncr 8+5 olduk biz de 👼 Ama halsizlik sürekli uyuma isteği bulantı kasık ve karın ağrıları vs vs. Cidden Allah’ım yardımcımız olsun🙏
Fatmanur99 Bsra19ogz sürekli Cips yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum ev yemekleri yemek hiç istemiyorum 😂