Mom726272 Happy-family öyle mi ya çevredeki yakınlar üşür üşür el kadar bebek canı yok onun diye diye kalın giydirmeye sarmaya alıştırdı beni 😑 ev sobalı bide teşekkür ederim
iki_prenses_annesi İsilik olmuş canım korkulacak hiçbir şey yok . Arkadaşın da dediği gibi sıcaktan oldu fazla giydirme 🌺
Mom726272 iki_prenses_annesi aynen sanırım isilik ya soba yakıyoruz millet canı yok üşür hasta olur üşür diye diye korkuttu sarıp sarmalıyodum ya sağolasın normal giydiririm artık
Mom726272 Meryu ayy sıcak olmaz mı soba yakıyoruz büyükler de canı yok üşür dedi hep geçen günde terlemişti ya isilik bu o zaman
Mom726272 Mihriballim öyle mi aslında emerken sütün yüzüne bulaştığı yerlerde yok cidden kafasının üzerine doğru sardı baya
Happy-family Mom726272 sobalı evde kat kat giydirmeye gerek yok ortam ısısına göre ayarlayin.terledigi için olmuş bı sure şapka takmayın.
iki_prenses_annesi Mom726272 canım benim anası sensin ve onu öyle güzel hissedersin ki usuyup üşümedigini . Sakın kimseye kulak asma fazla da sarmalama soba da yanıyorsa çok normal dikkat et geçer 🌺
Mom726272 Happy-family haklısın aslında şuan büyükler yok yanımda daha rahat giydiriyodum son günlerde işte soba ısısı ayarlı olmadığı için etkiledi demekki bende alerji mi isilik mi kafam karıştı bian teşekkür ederim
Mom726272 iki_prenses_annesi aynen doğru söylüyorsun aslında dikkat ettikten sonra bebeğe bişeycik olmaz bu konuda kaynanamla tartışmıştım ya ben açıyodum o örtüyodu üşür üşür diye artık laf söylemesin diye onun gibi sarıyodum bişey demiyodu şimdi yok yanımda kafama göreyim