gamze1126 EsraBu mollers omega3 kapsül kullaniyorum hergün 1 tane. kokusu tadı yok memnunum kiloda yapmadı. 12 haftaliken basladim. 35+4 olduk iciyorum halen
Aylin_16 EsraBu başlık açılınca sormak istedim omega 3 bakımından keten toğumu yağı çok zenginmiş balık yağına nazaran daha sıcak bakıyorum ama hiç kullanmadım kullanan var mı?
Pammuk EsraBu omega 3 değilde balık yağı kullanıyorum içinde epa ve dha var omega 3ü tam anlamıyla almış oluyorum ilacın adıda prenatal life 30tane var 95tl
DogaCanan Gizgizgiz hap boyutu büyük mü? Ve kokusu falan var mi? Asla Omega alamıyorum midem bulanıyor 😢
EsraBu gamze1126 Sgnn DogaCanan bana doktorum imom omega verdi özele gidiyorum devlet karşılamıyo 37 haftalık olduk bugün günde 2 tane içsem bişey olur mu acaba 1 tane iciyodum ama kalıcak yoksa yeni başladım kutuya
Aylin_16 DogaCanan ben de bu sebepten alternatif arıyordum keten tohumu yağı da çok zenginmiş omega3 ve birçok vitamin mineral olarak sordum bakalım kullanan var mı
Sgnn EsraBu bilemiyorum canım herşeyin azıda fazlasıda zarar doktoruna sor belki doğum sonrası kendin için kullanmaya devam etmeni söyler olmadı kocana içirirsin 😅
EsraBu matildaaa gebelikte omega 3 çok faydalı dedikleri için aslında ben fazla içersem zararı olur mu onu merak ediyorum ama doktoruma soramıyorum sürekli mesaj attığım için bıktı kadın benden sürekli aklıma başka şeyler takılıyor cünkü 😂