Edatalha EbruEgemen1123 bebek bezi prima premium şampuan krem set olarak seba med çamaşır detarjanı dalinin sıvısı çünkü granül olan çok tozlu oluyo silkeleyince yumusatıcı gene dalin acık pembe renkli olan ıslak mendil de uni baby yeni doğan için saf su ve pamuklu olanı kullandım emzik kullanmamıştık fikrim yok o yzden cnm
1PrensAnnesi EbruEgemen1123 bez prima premium care Emzik philps awent (ayıcık şekilli olan) Şampuan pişik kremi ıslak mendil unibaby Pudra kullanmayı düşünmüyorum almadım
OlgaArslan YamacDemirinAnnesi dalan roxy detarjan yumuşatıcı da bingonun kız erkek kokuları var ondan kullanıyorum
1PrensAnnesi YamacDemirinAnnesi hacışakir’in sabun tozu yumuşatıcıya gerek yok bence zaten pamuk gibi yapıyor sabun tozları
KrMuratule Bebek bezini prima premium care yenidoğan aldım diğer pişik kremi deterjan yumuşatıcı ıslak mendil gibi ürünlerin hepsini dalin aldım
Mlskrkmz Hacı şakirin granüllü sabunları var özellikle ilk 3 ay onu kullanmanızı tavsiye ederim. Biraz pahalı ama bebekler için ideal. Sudocream pişik kremi. Mustelanın ürünleri de bebek yağı, şampuan vs için.
OlgaArslan Bestezdemir çok memnunum çok da güzel kokuyo 1 ay oldu kıyafetleri yıkayalı hala ilk günkü gibi kokuyo
HamiEsmaAydn Bezde prima kullandım set olarak sampuan vs. Nıvea aldım emzik avent’in aldım ama benim oğlum tutmadı
Rabia88 Edatalha bende emzik kullanmak istemiyorum emzik kullanmadan oyalamak çok zor mu genelde zorlanirsin diyorlar birde Sebamed ten memnun musunuz bende Sebamed düşünüyorum
Edatalha Çocuğuna bağlı biraz benim oğlum cok gazlı ve huysuz bi bebekti cok zor yani gercekten simdi gene hamileyim ama buna kesinlikle kullancam emzik sonradan alışmıyolar çünkü sebamedden çok memnunum Allah kısmet ederse ikinci cocuğuma da gene aynısını kullancam kremleri fln çok iyi Rabia88
TubaKorkmaz Bez; prima Emzik ; philips avent Islak mendil hiç kullanmadım e bebekte temizleme pamukları var ılık suya batırıp suyunu sıkıp bebeğimin poposunu o şekilde siliyorum Pudra almadım Bebek yağı hastaneden verdiler chicco Pişik kremi sudo krem 😉 Şampuan ; bübchen