mor_menekse1 Vana detaylı için gitmemiz gerekiyor daha önce gidip yaptıran oldu mu acba 😊 Gün içinde yapılıyor mu ayrıyetten gün mü veriliyor lütfen bilgisi olan yazabilir mi 🤗
Ndrg12 mor_menekse1 maalesef çok sıkıntılı burda o iş. Sabah 5 te sıraya girmek gerekiyor o da sıra gelirse. Randevu yok. Bir kaç il birlikte bakılıyor. Ben bir haftadır perinatolojiye gidemedim riskli gebeliğim olduğu halde
Selin12- Ndrg12 bu perinetoloji bölümü maalesef her yerde aynı ben İstanbuldayım tek çarem ozele gitmekte kaldım çünkü haftadamda bitiyordu
mor_menekse1 Ndrg12 öyle mi ya bizde uzaktan gdcez kesin sıradabulamayız Erzurum ünüverste hastanesi yapyor mu acaba olmadı oraya gidelim ikiz gebeyim mutlaka gitmem lazım
Ndrg12 Selin12- burda özel şansı da yok ama bi doktor gelmiş özel hastaneye bende ona gideceğim umarım iyidir. Devlet hastanesinde imkansız çünkü
Selin12- Ndrg12 inşallah bulursunuz bizim burada çok pahalı fiyatları mecburen gittim 500 tl verdim geldim
Ndrg12 mor_menekse1 burda özel var eğer maddi durumunuz yeterse gelebilirsiniz ama ben neredeyse Erzurum’a gidecektim bu sebepten dolayı. Sıra alıp muayene olmak çok zor burda vaktiniz varsa gelip bekleyebilirsiniz tabi
Ndrg12 mor_menekse1 Van’da lokman hekim hayat hastanesinde doc dr var perinatolojiye bakıyor ona muayene oldum bugün ben. İyi bir doktor 500 küsür lira para alıyor. Arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.