Betfer Bildiğiniz hiç bişey yapasım yok. Ne yemek yiyesim, ne su içesim, ne banyo yapasım. Herşey bana zor geliyor . Sizler ne durumdasınız canlar ?
Merve_0109 Betfer İştahsızlık yok iyiyorum herşey ama ev temizleme yemek yapma vs kişisel bakım gibi şeyleri hiç yapmak istemiyorum kafamı vurup uyumak bidaha da ordan kalkmamak istiyorum 🤷🤦
tlnnlt Betfer benimde bugün 32 hafta oldu hemen yoruluyorum onun dışında herhangi birşeyim yok bugün kızımı görmeye gideceğim heyecanlıyım
Mminee11 Bende 32deyim ve aynı durum bende de var geçen hafta daha evi temizliyordum bu hafta elimi hiçbirşeye süremiyorum çok halsizim sürekli uyumak istiyorum
Nefesin01 30 larin başında ben de aynısını yaşadım hiç bir şey yapmak istemiyordum 34 de biraz toparladım çok şükür eskisi kadar olmasa da aktif halime döndüm 🤭
Gamzeee__ Betfer bende 32+2. Haftamdayim 1 haftadır uyuşuk gibiyim halsizlik yorgunluk bel ağrısı 🤦🏻♀️
Nefesin01 Betfer Geçmez sandığımız günler su gibi geçmeye başladı her şey geçer yeterli bebislerimiz sağlıklı olsun 🙏
_yagmurcuum_ Haftadayım haldır haldır temizlik yapmak istiyorum çalışyorum eve yardımcı geliyor ama yinede eve gidince sağı solu temizliyorum sürekli çamaşır yıkıyorum dolapları indirip içlerini düzenliyorum benim enerji bu ara tavan hiç durasım yok doğuma rahat gireyim evde herşey tam olsun istiyorum ama işyerinde zorlanmaya başladım 🤷🏻♀️