Öncelikle hamd ve salvele ile başlayalım söze. Elhamdülillah i Rabbul alemin ves salatu ves selamu aleyke ya seyyidel evveline ve ahirin…
Çok şükür ki akşam 18:30 da suyumun gelip 01:50 de minik kızıma kavuşma hikayemi yazıyorum buraya 🥰 şu an yanimda uyuyor ve dünyanın en güzel hissi bu ♥️ ilk kızımdan sonra nasıl olur derken şu an geldi bile aramıza 🤲🏻 ilk çocuğumu 4 sene evvel doğurmuştum 4 sene de bile birçok şey unutuluyormus meğer 🤣 şimdi yeniden aynı heyecanı duyguları yaşıyorum. Lafı uzatmak istemedim ama uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰 yazdığım gibi akşam 18:30 da suyum geldi birden afedersiniz ister gibi daha sonra da ara ara hep devam etti iki havlu bitirdim düşünün. Eşime haber verdim hazırlıklı olsun diye annemi de çağırdım geldiginde hastaneye geldik saat 21:00 olmuştu. Muayeneden sonra yatisim yaptılar yabi o sürede baya bekledim nst siydi muayenesiydi doktorda bekledim 1 saat ama o arada sancım gelemeye başladı hemde şiddetli şekilde. İlk muayene de azıcık acilmam olduğu söylenmişti ama o bekleme sırasında 5cm oldu bile sonrası nst ye bağlı şekilde yatağımda kaldım tabi biz yatış pmadan daha Meryem ana otunu suya koymuştuk Elhamdülillah çok faydası oldu tavsiye ediyorum. Sonra sancılarım daha daha arttı hatta hep ıkınma hissiyle geldi anneme dedim söyle ikinmasi var geldiler baktılar 6 cm olmuştu ama sonrasinda sadece yarım saat geçti doğum başlamıştı kafası gözüktü o yarın saat içinde acilmam tamam olmuştu sadece fazla ikinmak zorunda kaldım ve hafif kesi atmak zorunda kaldılar ama çok acıyan bir şey değil aancidan duymuyorsunuz bile. Ve çok şükür doğumum tamamlandı. Rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat, evlat bekleyenlere de sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Bu arada hep Meryem suresi dinledim 7 hurmaya okudum onları suyum geldikten sonra yedim Meryem ana otunu da suya koydum. Tavsiye ediyorum Elhamdülillah biiznillah çok işe yarıyor 🥰