AysunUgur Dun gittim, 12 +3 erkeğe benziyo dedi ama kan aldılar ve kan tahlili ile haftaya kesin olarak cinsiyeti öğreniriz dedi inşallah 🤲🤍
Gzm23 AysunUgur canım ikili testte kan aldılar benden Onda çıkar mı cinsiyet yoksa sadece ikili test sonucu mu çıkar
AysunUgur Koi Canım ben yurtdisinda yaşıyorum, ikili tarama için dün kan verdim, doktorum istersen kandan cinsiyetini de belirleyebiliyoruz dedi, 1 haftaya belli olur dedi, tabiki istiyorum dedim 😄
Sema2001 12+1 henüz öğrenmedik ama erkek olacağını düşünüyoruz bazı batil inançları denedik ve erkek olacağına vardık ama ne kadar doğru onu öğrenince görücez😁
Selimetin limon_cicegi 12.haftada 100 de 70 erkek dedi 16. Haftada 100 de 100 erkek dedi. Aslında doktorlar ilk kan testinden anliyorlarmis. Bazı Doğulu taraflilar illa erkek die tutturduklari için kız olunca aldırmak için eşlerini zorluyolarmis. İlk 3 ay bu yüzden doktorlar söylemiyorlar. 3 ayda sonra kürtaj olmadığı için 3 aydan sonra cinsiyet soyluyorlarmis doktorum bu şekilde anlatmisti
3zuzu limon_cicegi 15 de erkek dediler ikili taramada erkek dediler ben 30 haftaya kadar hiç birşey almadım 😂 oglumda kız demişlerdi bikaç kez erkek oldu çünkü 😂
Kbrasya limon_cicegi ben bana gore 11+5 dootora göre 12+5 de erkek dedi doktor %90 ama degisirmi bilmiyorum. Değişen oldu mu hic
Kbrasya Esraizci bence cikolata yiyosan yeme ve orta karar aç ol ben oyleydim bacakları açık yatiyodu uyuyodu hatta 😊