Fatmaozdemir Koi ovulasyon öncesi cinsiyet taşıyan spermlerin rahimde tutunma hızları ve yapıları incelenmiş. Kız bebek spermi yavaş ama en çok rahimde tutunan, erkek bebek spermi en hızlı ilerleyen ve tutunamayan olarak geçiyor.
mucizegebelik6 Fatmaozdemir kesinlikle öyle ve en iti embriyo erkek bebek embriyosu yuvarlakliktan çıkıp taşma boyutuna giden.
Fatmaozdemir Koi adetin bitiminden 5-10 gün arası ovulasyon gününüz oluyor. Bu adet düzeni için siteler var bende takvimim uygulaması. Bu günlere en yakın ilişki durumunda olması muhtemel diye biliyorum. Çünkü kadının yumurtası da harekete geçiyor ve spermle buluşması kolaylaşıyor.
Fatmaozdemir Koi Bir de pozisyon ile ilgili detaylar varda araştırabilirsiniz. Bana o mantıklı gelmiyor.
Umutsuz_umutluu Seda9507 Kesin mi peki 12. haftada net görülür mü bende cok heyecanlıyım bu konuda 🤦♀️
Sedadgr Withbaby limon_cicegi 16 haftada erkek olacak şimdi yolun yarısı çok şükür 20 haftalık olduk🥰
Seda9507 Umutsuz_umutluu tahmin yürüttüler yanılma payı var dendi. Şuan 26+4 üz cinsiyet tahminleri değişmedi 😁
Ebrar6 Benim doktorum 12 de gördü ama emin olmak için 16 da söyledi. Kızım olacak 1 ay sonra nasipse.
uvercinkaanne 20 . Haftaya gireceğim ama hala göstermedi 🥺 çok merak ediyorum detaylıda kesin gösterir mi?
Hicran6833 2 li tarama da tahmin yaptı doktorum Kız diye ama iki tane kızım var onlarda ki durumum bunda hic aynı degil ve ben ilk başından beri erkek hissettim halen de öyleyim 1 hafta sonra kontrol var şuan 14+6 😍 hyrlısı ile
Smyrayldrm Hicran6833 benımde 2 oglum var banada 12.hafta muhtemelen erkek ddı 16.haftada devlete baska doktra gttm oda uyuyr goremedım gostermedı ddı bende hala umut var kıx dıe 🤣 🤣 hayırlısı ve saglıkla dogsunlar cnm ınslhh allahım seninde benjmde kalbımızdekını nasıp eder ❤️ 🙏