Koi Busra_8 12. Haftamdayım ben de %80 kız dedi ama artık değişsin istemiyorum sonra nasıl erkeğe dönüşüyor erkeğin prganı somradan mı oluşuyor
Ince_imral Papatyaytt ben 15 haftaligim doktor yüzde 99 erkek dedi size de boyle yüksek bir yüzde vermis miydi erkek diye
Papatyaytt Ince_imral Yok sadece erkeğe benziyor dedi ama böyle bi oran vermedi ve net demedi garip umursamıyor bence tam inceleniyor gibi
Buket_dadas Evlatask-57 yok kuzum yaptıramdım ben sadece tarama testimi ne varmış dedim onalara giremedim oda ondan sonra iyicek baktı dedi zaten o an sok oldum kuzum
denizinannesi12 limon_cicegi 12+4 de kız olduğunu öğrendim 21 haftalık olduk hala kız değişmedi doğuma kadar da değişmez umarım
Sultan_20 limon_cicegi 15.haftada kızımız olacağını öğrendik 16.haftada tekrar baktırdık kesinleştirdik
Tansu_26 Koi kızımda ve oğlumda 15 . Haftada öğrendim şuan 3 . Hamileliğim bir kere erkek denildi ve bir daha kendini göstermedi bende anlamadım 😂 devamli kendini saklıyor
Bgmk Haftada %80 kız demişti 16. Haftada kesinleşti her ne kadar bacaklarını açmasa da 😅 kızımız olucak ❤️
-momymomy3 B1983 haftaya persembe detaylı ultrasonum var o zaman 20+4 haftalık olucak gorucz ama bacak arası da net görüldüğü icin değişmez sanıyorum çünkü erkek olsa ufak da olsa bi çıkıntı görünürdü