tazeannecik1 60-anne Valla bende öyleyim konuşurken falan nefesim yarıda kalıyor haftam ilerleyince ne olacak bilmiyorum nefes egzersizleri yapmaya başladım ben yavaş yavaş
Bernaa67 60-anne valla bende aynıyım 24 olduk özellikle gece yatarken çok tıkanıyorum zor nefes alıyorum 😮💨
yenianneadayi04 60-anne 23 haftalığım özellikle yemeklerden sonra bende nefes almakta zorlanıyorum aşırı şişkinlik hissediyorum sanırım hafif hafif az az sık sık yemek gerekiyor bir anda yüklenince böyle oluyor
60-anne @“Esravvc”#p18 Handan_65 ahh valla öyleyim heleki yatağa yatarken yatağa yatmiyim yeterki sanki dünyanın tüm işini ben yapmışım nefes nefeseyim bi 3-5 dk nefesimi toparlıyorum anca 😂
tospikaskim Benim 8. Hafta ben de bile nefes darlığı var nefesimi kontrollü alamıyorum nefes nefese kalıyorum hep. Doktorum da nefes terapileri yap dedi instagram da var dedi
60-anne tospikaskim bugün kontrole gittim şikayetimi söyledim ve temiz havada olmamı bol sıvı tüketmemi kendimi yoracak işler yapmamamı nefes egzersizi yapmamı söyledi
60-anne yenianneadayi04 ahh ben çok yesemde sık acıkır oldumm sanırım kilo aldıkçada nefes zorluyorrr
tospikaskim 60-anne egzersiz bana da önermişti doktor da hiç vakit olmuyor ki işten eve gidiyorum zaten yatıcak yer arıyorum kendime yemekti bulaşık tı yüzümü dişini zor fırçalıyorum 😒 benim gibi olan var mı acaba aa