Sevim1609 Kızlar merhaba , 36+0 olduk bu gece çok şükür ama geceler kasıklarım çok ağrıyo ayar kalkınca . Kasıklarım derken adet ağrısı gibi değil böyle bacaklarımın birleşim yerleri böyle ayak ağrısı gibi. Yaşayan var mı ?
Ayku6138 Sevim1609 Bende aynı durumdayım 36+1 im kasıklarım bacaklarım baldırlarım çok ağrım var et kesmiş gibi oluyor 😔
Ozlemarslnn Sevim1609 merhaba bende bugün tam 36 haftalık oldum dediğin ağrıları bende yaşıyorum fakat doktorum magnezyum ilaçlı verdi ve agrılarım azaldı
Sevim1609 Ayku6138 Benimde canım ya özellikle geceleri artıyo uyutmuyor :( ayağa kalkınca daha da hissediyorum :(
Sevim1609 Ayku6138 Az kaldı Allah’ın izniyle. Benim sezeryan günü belli 1 kasım. Azcık daha sabretcez 🙏🏻
Ozlemarslnn Ayku6138 kesınlıkle çok iyi geliyor kemik ağrılarım gitti daha iyi hissediyorum kendimi 28tl bir üçreti var sabah akşam içiliyor suda eriterek tadıda limonlu soda gibi
Mavimsihanim 25 haftalığız. Her gün kasık ağrısından kıvranıyorum. Çok huzursuzum adet sancısı gibi vurup vurup duruyor. Kadın doğuma randevu bulamıyorum. Acaba sağlık ocağı bi ilaç yazar mı
Ayku6138 Mavimsihanim Yazmaz canım en iyisi doktor bi idrar tahlili ver derim enfeksiyon kapmış olabilirsin 😒
Sevim1609 Mavimsihanim Canım adet sancısı gibi uzun süre olunca NST ye falan bakıyorlar açılma var mı diye kontrol ediyorlar sen mutlaka doktora gitmeye çalış 🙏🏻