evlatkokusu0806 Özelde doğum nasıl oluyor doktorun kendi numarası yok bende. Ve istediğim saatte nasıl ulaşıcam kendisine Nasıl oluyor bu işler
Ece_2 evlatkokusu0806 özele gittiginde doktorun bellidir dogumuna da doktorun girer saat kac olursa olsun. Telefon numarasini rica edebilirsiniz doktorunuzdan eğer ki almadınız diyelim sanciniz tuttu veya baska bir sorun var hastaneden zaten doktorunuz kim diye size soruyolar hemen kadin dogum servisinden doktorunuz aranip çağırılınıyor.
Damlamuratalparslan evlatkokusu0806 benim doktorumun numarası ilk gittigimden beridir bendeydi . Tahlil sonuçlarını bile gitmeden mesajla öğreniyordum. Doğuma giderken gece vektiydi .bana geç hastaneye koşarak geliyorum demişti .(e tabiki belirli bi ucreti oluyor kendi doktorunu istersen ) biz 700 TL gibi bi ucret odemistik 4 ay önce yaptığım m dogumum . Kendi doktorum güven veriyordu ebeler tabiki çok iyi ama kendi doktorum tatlı dili sesi sakinlestirmesi yönlendirmesi hep başka oldu yine olsa yine çağırırım
alyaninannesi2 evlatkokusu0806 benim bildiğim hastaneye yatışınız olunca doktoru hastane ya da ebeler arayıp bilgilendiriyor. Ama yine hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin. Muayene olduğum doktor mı doğum yaptıracak kim varsa o mu diye sorun. Ama genelde herkes kendi hastasıyla ilgileniyor. Tabi izin de ya da şehir dışında olursa bilemem
belis_4 evlatkokusu0806 olması gerek canım. Özelde kendi doktorun girer doğuma zaten. Benim Dr bı sıkıntı olursa ani bişey olursa gece bile saat kaç olursa olsun mutlaka ara beni diyo.
Bynkelebek Özel hastanede benim duyduğum kadarıyla devamlı gitigin doktor girmiyor ordaki kim varsa o giriyor senin doktoruna belirli bir ücret ödeyince giriyormuş 🤷🏻♀️
Msl_ege Bynkelebek öyle bişey yok , tabiki kendi doktorunuz giriyor . extra bi ücrette ödenmiyor . devletten ne farkı var o zaman.
Kelebekkannesi Bynkelebek ilk kez duyuyorum bunu . Benim doktorum bana doğumun başladığında ebe beni arayacak doğumuna ben gırecem dedi. Özele gidiyorum.
Busrabaksii Msl_ege benim gittiğim hastane de bu şekilde malesef. Normal doğum 2.500 eğer gece olursa nöbetçi doktor girerse fiyat değişmiyor. Kendi doktorumu istersem 2.500 de ona ödüyoruz Nurtopu gibi 5 bin oluyor
Annesininbitanesi1 Msl_ege hastaneye göre değişiyor canım doktorun mesaide değilse başka doktor giriyor belli bi ücretle çağırıyorlar benimlede aynı şekilde konuştular paketi alırken
Ece_2 Gamzeparlak1 hayır zorlamazlar tercih sizin. Sezeryan icin gün verirler ondan once sanciniz tutarsa oyle giderseniz yine sezeryan olursunuz zaten. Hem sizin isteginize hem de bebekle sizin durumunuza da bağlı
Dud Gamzeparlak1 hayır ama tabıkı kolay bı sekılde normal dogum yapacagını dusunuyorlarsa senı ıkna etmeye calısırlar sadece ıstege baglı sezeryanın fıyatı daha farklı oluyor
Pisili Ece_2 hayir kim nobetciyse ozelde o giriyor doguma ozellikle senin doktorun girecek diye bjsey yok sadece planli sezeryansa kendi doktorun yapiyor o kdar
Gamzeparlak1 Ece_2 teşekkür ederim canim,nedense etrafımdaki hemen hemen herkes normal doğumla ilgili korkunç şeyler anlatıyor. Korkutmak istemeseler de insan çekiniyor.
Uckmr Bende özele gidiyorum ve saat kaç olursa olsun kendi doktorum giricek doğuma . Kendisi 20.ci haftada fln vermişti bana numarasını ben istemeden
Gizem5901 Hayır canım öyle bir şey yok yoksa devletten farkı kalmaz, bende özele gidiyorum 24?saat ulaşabiliyorum doktora ve sordum saat kaç olursa olsun kendisi geliyor doguma.