Kızlar bugün 38-0 olarak doğum yaptım isteğe bağlı bir sezeryandı ancak sonradan zorunluya döndü fırlama kafasına biraz kordon dolamıştı aşama aşama anlatacağım
Öncelikle ben bildiğiniz panik hastası biriyim
Sezeryan olacağım hastaneye geldim öncelikle odanıza alıyorlar ve hemen başınızda hemşire kovanı birikiyor inanın tüm samimiyetimle
Yazıyorum damar yolu açtırmak bana işkenceydi en bu süreçte de canım yanan tek kısım da burası oldu damar yolu hassas noktam kızlar çünkü sarışınım ve samarlarım ince
Sonra vaktiniz geliyor ve sizi
Götürüyorlar aşağısa sizi doktorunuz bekliyor ve mükemmel bir ekip önce sondanız takılıyor çok korkuyordum ama biraz komik olacak ama bir gün önde ağda yaptırmıştım sonda Ne ki sinek ısırması ağda yaşayan biriyseniz sonda size zevk bile veriyor ☺️ Sonrasında belinizi öne eğip iğnenizi vuruyorlar bu iğne de poponuza vurulandan daha az acı veriyor
İnanın ben popomda iğne kırdırmış biriyim iğne olduktan sonra uzanıyorsunuz ve doktor sürekli
Soruyor hissediyor mısın diye samimi olarak his gidiyor yani aşağıyı söküp götürseler haberiniz olmayacak neşteri
Vurması ile bebek gelmesi 3 dakika sürmedi o anda karnınıza bir kişi bastırıyor o hafif mide bulantısı yapıyor nedeni mideniz yakın olması sonrasında bitiyor işlem ve bebeğinizi izliyorsunuz ondan sonra bulantınız olduğu an söyleyin seruma bir kokteyl katıyorlar harika kusma filan kalmıyor
Bebeği götürüyorlar ve siz muhabbeti
Ediyorsunuz
Sonrası bebek emzirme vs önemli
Kısım ilk ayağa kalkma demi
Ya abartmayın öyle korkulacak bir şey değil acı tabi oluyor ama nasıl biliyor musunuz hani spordan sonra ham okursun ya öyle ilk kalkamada 4 dakika yürüdüm şimdi
Kahvemi
Alt katran alıp geliyorum işin doğrusu korkmayın inanın ağda lazer bin kat acılı hatta gerdek gecesi
Bile acılı amq bunlqr değil☺️☺️