Aysenurdemirell Mide yanmalarınız başladı mı ? 33+2 3 hafta önce başladı benim sadece sabahları oluyordu şimdi sabah akşam yemekten sonra açken önerebileceğiniz bişey varmıdır
Edanur-gul Aysenurdemirell yoğurt ve salatalık aşırı iyi geliyor ayrıca yemeklerde baharat tuz acı vs. Şeyleri komple azaltın hatta sonlandirin baya fark ediyor
eezgitturk Aysenurdemirell haftaniz benden cok ilerde yarari olur mu bilmem uc yudumda soguk sut icmeyi denedim hemen ise yaradi bende. Bence bunyeyle alakali deneye deneye anlayabilirsiniz. Salatalik yogurt sut muz bunlari deneyin insallah hemen keser bunlardan biri 🙏
Pembekurdeleli Aysenurdemirell Süt kısa vadeli ama iyi gelir Doktorunuza söyleyin mide koruyucu versin Bende çok kötüydüm reflü yaptı yanıyordu yemek yukarı geliyordu Bana lansor verdi sabah bir tane aç karnına içiyorum çok şükür iyim
evlatkokusu0806 Aysenurdemirell bana soda iyi geliyordu artık işe yaramamaya başladı baharatlı ve hamur işi yememek lazım
Bebikonun_annesi Bir kaç haftadır aşırı rahatsızlık duyduğum bşr durum 31 haftalığım. Her akşam elma yiyorum çok rahatlatıyor beni
alyaninannesi2 Soda iyi geliyor bana bastırıyor sanki benim çok olmuyor ağır ya da çok baharatlı yersem arada. Ama daha 30+3 inş böyle devam eder 😬
Esra-gkl bahar3589 rennie tablet içiyorsunuz sanırım doktorunuz mu önerdi ben de ara ara kullanıyorum ama sormadım doktora
bahar3589 Esra-gkl yok hayır şurup verdi 2. Şişem günde 4 defa içebilirsin dedi ama çok temkinli günde 1 içiyorum sadece
Fatosef Aysenurdemirell hamileliğimde elma süt ne varsa denedim ama en etkili olanı rennie şurup oldu.
Aysenurdemirell Doktorum en son dayanamıyorsan ilaç yazayım dedi şuanlık dayanıyorum dedim ama aşırı arttı renni kullanmamda bi problem olmaz sanırım
Asdas123 Aysenurdemirell benim yanmam 16 haftada başladı akşamları özellikle sağ tarafıma yattığımda yanıyor beyaz leblebi şiddetle tavsiye ederim 5 6 yiyince yatıştırıyo 🥰
Dilek_hatipoglu55 Aysenurdemirell valla benim kurtarıcım gaviskon 😃 sabah ohle akşam içiyorum. Bir de sola yat sağ da daha çok ağrır Bide yüksek yastık çözüm
edasahbazsahin Ben de iki yastık ile yatıyorum 😂 süt içiyorum sürekli maden suyu içiyorum elma yiyorum kesilmese de hafifliyor 😂39. Haftaya gireceğiz neredeyse 😂😂