SerapBircan Aysegul354 32 den sonra düzene girer ayşegül hanımcım,benim de öyleydi gece 1 20 gece falan hareket ederdi gün içinde de uzandığım zamanlarda,ama 32.haftami geçtim gündüzleri ayaktayken gece yattığimda dahi kıpır kıpır oğluşum masaAllah 💙🥰
Aysegul354 Piremses0 ben durttersem hareket ediyor. Uyutmucak kadarda sert degil hareketleri. Bilmiyorum ya
Piremses0 Aysegul354 az da olsa hareket ediyorsa sıkntı yapma canım bebeğin çok hareketlisi iyi az hareketlisi kötü diye bişe yok günde 2 defa hisset derr doktorum günlerce hareket etmiyorsa sorun et 😊
alyaninannesi2 Aysegul354 her bebek aynı olmaz ki sizinki daha sakindir ya da kız erkek fark ediyordur ya da karın içi bebeğin suyu pozisyonu vs etkiler. Valla benimde canımı 1 2 kere yakmıştır çok hareketlenip. Onun dışında benimde uykularım hareketleri yüzünden bölünmüyor valla 😂
Aysegul354 alyaninannesi2 o zaman ptesiye kadar bu konuyu unutmak istiyorum normal gibi gözüküyor. Posta gelenlerde bebegim çok hareketli diyende var sakin diyende. Demekki normal her bebek bir degil.
Lavantakokusu Aysegul354 30.haftadqyız birkaç gündür hareketliydi baya bu saatlerde bu gece şu an uyuyor sanırım ama bir iki dürtünce hemen tepki veriyor. Yeri daralıyor artık arada dönüyor sanırım o zaman hissediyorum ama genelde yatınca başlıyor partilemeye 🤗
Aysegul354 Lavantakokusu çok şükür bende de durtunce tepki verio vermese hep doktorda oluruz herhalde 😀
Brokolii Aysegul354 öyle düşünme hepsinin daha simdiden kendine özgü karakteri var hem belki doğduğunda da sakin ve uslu bi bebek olur iyi yönünden bak :)
Aysegul354 Brokolii bende harekeri seven bir insan degilim. Tüm yatip uyuyabilirim. Acana annesine mi benzicek die düşünüyorum bazen🙊🤗
Aysegul354 Piremses0 yok yok hamd olsun 10 kereden asagi degildir 🤗 annesi gibi herhalde sevmiyor hareketi ben sakin bir karakterim belki oda öyledir 🤗
Brokolii Aysegul354 bence cok olası canım bende hiç yerimde durmayan özellikle hamilelikten önce cok hareketli bi insandım kendimi bildim bilelide günde maks 5 saat anca uyurum benimkide bana çekmiş olabilir🤦♀️😃
Piremses0 Aysegul354 iyi bak hareket ediyor günde o kadar Allah başka dert vermesin canım saat 2 oldu uyuyamıyorum bacaklarımdaki huzurusukuktan dolayı huzursuz bacak sendromu var uykumdan ölcem ama yok uyutmuyor nereye koyacağımı bilmiyorum ayaklarımı sürekli hareket ettirtme isteği vs vs delircem varmı bu sorunu yaşayan aranızda
Deletedmom27272 Glstnlkmn63 bende 31+5 bundan 2 gün önce benimde hareketleri çok azalmıştı baya korktum ağladım epey sonra yine normale döndü
Aysegul354 Deletedmom27272 bizim nasil bir günümüz nir günümüzü tutmuyorsa onlarında o şekilde sanirim.