Yusuf566 Kızlar ben son adetten hemen sonra covid oldum günde 2 tane parol ve covid ilaçlarını 5 gün boyunca kullandım ve benim bu ay adetimin üzerinden 7 gün geçti sizce aldgm ilaçlardan olabilirmi yoksa gebelik şüphesi duymalimiyim
minnakannesi1 Yusuf566 bende aferin içtim astım spreyimi sıktım Bi güzel daha sonra covidim bitti baktım adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif.. doktora sordum ya hep ya hiç dedi bebek tutunur yada tutunmaz dedi tutunduysa bisi olmaz döllenme zamanı dedi.. suan 21 haftalık hamileyim çok şükür Bi sıkıntı yok
Yusuf566 Esmaonur İnslh yoktur rabbim istiyenlere versin ama alınan ilaçlarında etkisi oldgu soyleniyor
gulsonmez27 Adet döngüsünde +-1 hafta normal kabul edilir..Hava değişikliğinde bile gününüz şaşa bilir gayet doğal..ilaç etkisi de olabilir tabiki vücudunuzun ne tepki verdiğini bilemeyiz.Siz en iyisi 1 hafta geçtikten sonra test yapın garanti olsun
Yusuf566 gulsonmez27 bugün bı hafta olucak gün sonunda olmazsam test yapicam ama çok korkuyorum kızım daha küçük inslh negatif çıkar
Elifalkan58 Yusuf566 maydonoz çayı yap canım maydonozu kaynat suyunu iç hemen sökülürsün geçmiş olsun tekrar