bukbuk_bjk Mom726272 güneş kremi çok önemli sakın ucuza yönelme aldığın ürün bir yıl gider sana herkesin yaptığı yanlış var koruyucu çok az sürülür nohut tanesi kadar. Procsin e boşuna para verme derim🙏 Unutma en güzel giysimiz cildimiz elbiselere ayakkabilara en fazla iki yıl giyeceğimiz şeylere dünya para harcıyoruz ama Allah’ın en büyük armağanı olan derimize cildimize bakmıyoruz bizimle bir ömür olacak olan cildimize iyi bakmalıyız🙏
Mom726272 bukbuk_bjk haklısın canım 😇 yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim 💚 procsine yapılan yorumlar baya iyiydi ama bu kadar ucuz olması da düşündürdü tabi çok sağol
Evheniserrr Kbrbisi21 özellikle önerdiğiniz bir marka var mı ? Ben watsonsın keçi sütlü sabununu aldım. Birde dudak içim komple uçuk ve yara olmuş
bukbuk_bjk Nursenaglbtn siz kuru ciltlisiniz kil asla kullanmamalısınız yağlı ciltler ve T bölgesi yağlı olanlar içindir. Kuru ciltli olduğunuz İçin Hyaluronik asit kullanabilirsiniz.
Nursenaglbtn bukbuk_bjk bentonit kil kurutan bir kil değil hassas ciltler için uygun haftada bir kullandığımda çok memnunum 🙂 içine değişik yağlar gül suyu aleo vera ekleyip kendi maskemi yapıyorum
bukbuk_bjk Nursenaglbtn güzellik uzmanıyım ve o kilin ne olduğunu biliyorum siz bilirsiniz kullanın ne diyebilirim ki😅
Halbat Benn evde pirinç maskesi yaptım minnoş güzel bir maske oldu memnun da kaldım gaayet .. ve ardından artık ayvalar çıkmaya başladığı için ayva çekirdekleriyle hazırladığım jeli yüzüme sürüyorum pırıl pırıl olduğunu düşünüyorum 🤰🏻
Sedef153 Valla ilk üç ay ağrıdan bide şu son günlerim yanmalı ağrılı geçtiği icin max yüzümü yıkamam cilt bakımı rutinim saydım harici orta aylarda ise hamilelik oncesi bakimlarima aynen devam ettim
Ece003 bukbuk_bjk güzellik uzmanı buldum soru sormadan bırakmam 😄cildim yağlı özellikle t bölgem ve ruşur taşı kullanıyorum sonrasında ise madaleb marka nemlendirici uygun mudur lekelerin rengini açtı cildim eskisinden daha parlak
bukbuk_bjk Ece003 madale Ece003 madaleb yağlı ciltler için uygun değil bende kullandım memnun kalmadım. Hyaluronik asit ve C vitamini serumları kullanabilirsin ama iyi bir ürün olsun 🙏
Yagmurgel2020 Deletedmom27272 gerçi her doktor farklı bişey diyor ama benim kolajenli kremlerim vardı kırılık kremlerim hepsi yasak sivilce kremi yasakkk ara sıra büyük sivilcelerime minicik sürüyorum sadece 😢
Gizemmm01 demirmommm migroste groseride var dr. jelatin alın bir kısmını boşaltın çay altlığına yada bir kaseye sıcak su bir kaç damla jel haline gelain karıştırın uygulayın sadece t bölgenize yapın yüzünüzdrki tüyleri de çeker canı acıtyo birazcık. İçersine türk kahveside ekleyebilirsiniz. Çiğpişmemiş olcak seklde. Az miktarda. Eşimede yapyorum bugün maske günümüz 😊👍
Kbrbisi21 Evheniserrr Evheniserrr cok fazla katkisi olmayani alirsan daha iyi olur mesela aktarlardan filan alabilirsin ben genelde aktardan ve eczaneden aliyordum onerdigim bi marka arifoglunu kullandim ben duzenli kullanimda kurutuyor sivilceleri birde lekeleri yavas yavas siliyor ama sunu unutmayin bu tarz seyler ayni ilac gibi duzenli kullanimda sonuc gosterir bir iki sefer kullanip gecmedi demeyin bi sure kullanin farki gorursunuz zaten