HilLllyyy Kızlar bu bebiş mi acaba yada erken mi ay çok garip oldum şuan pot pıt bişey çarptı elime sürekli dönüyor gibi hissettim elimindokununca anladım yoksa hissetmiyorum
Naramasal HilLllyyy evet bebiş kuzum ben 15 haftalığımda kanat cırpar gibi hiss etmisdim gözün aydin rabbim sağ salim kavustursun inşallah❤️
Cansuada24 HilLllyyy bende 17 haftamda hissetmiştim dedigin gibi pıt pıt vuruyor her aksam yataga girip uzandıgımda oluyor genelde bebişler geceleri uyanıyormuş gün icinde uyuyolarmış 🤗
Hamisannesi HilLllyyy evet bebis o bende 18 den sonra hissettim şimdi 28+2 ve deli gibi oynuyor dolanıyor 😂
Durununannesi46 HilLllyyy ben de 17+3 haftalık oldum ama hala sizin kadar net bir şey hissedemiyorum😞. Babası karnıma kulağını koyunca hareketlerini duyuyor o kadar 🤷🏻♀️
eliftokdemir Elini bebeğin olduğu yere tut bekle. Geceleri oluyor özellikle yatarken. Orda pıt pıt bişey attığını hissedeceksin.Ben 16.haftamda hissetmiştim ilk.Nefes alıp verirken karnına dikkatli bak karnının titrediğini de fark edeceksin.