Ulkermadn gamzosgamzos Banada regenesis verdi bende 14 haftalığım acaba yan etki gördunjz mu yuzde kuruma gibi VS.
Evrifaessa Ulkermadn İlk 3 ay Progestan prilam ve folik asit kullandım Sonra 12-16 arası ferrum ve decavid şimdi 16 + 5 deyim doktorum tekrar decavid ve gynoferon yazmış şuan böyle ama kesin Demir ve vitamin kullanman gerek
Halime0638 Ulkermadn ben özele gittiğimde bana elenetal2 hamilelik diye bir hap var onu al kesinlikle tavsiye ederim dedi ücreti 80 tl ama içerisinde ne vitamini ararsan mevcut demir vs vs kesinlikle bunu almani öneririm içerisinde tum ihticaylarin var 30 adet günlük 1 tane 80tl ye alıyorsun hic ayri ayri kaygin yok tek ilac da hepsi var nete yaz dediğimi görürsün zaten
Evrifaessa Ulkermadn ben zaten çok mide bulantısı çektim hala çekiyorum ayrıca bir etkisi oldu mu olmadı mı bilmiyorum
Nslhnshn Kızlar bnde progestan kullanıyorum 11 haftalığım hafta sali 12 haftalık olcam ve doktor kontrolü var ilacim 3 gün sonra bitiyo tekrar alsam mi doktor biraktirr mi acaba arada kasikta falan ağrı oluyordu ondan vermsti
Evrifaessa Nslhnshn bana 12 . Hafta kontrolünde bitene kadar kullan bırak demişti kişiye göre değişiyor gebeliğin sonuma kadar kullananlar bile varmış 🤔
Durununannesi46 Ulkermadn ocean mummy diye bir vitamin başladı doktorum 3.aydan sonra. Ayrıca gebelikte tiroid çıktı benim. Onun için de doğuma kadar içeceğim bir hap var🥺
Asyaveannesi36 Ulkermadn 3.ayın sonunda folik asidi bıraktıktan sonra multivitamin verdi regenesis max çok memnunum 😍