Aycan_Diyar Ben 39 haftalik hamileyim bu benim 2 hamileligim 1 Hamileligimde 19 saat sanci cektim cok zor gecti dogum ve suan korkuyorum Yine ayni olur mu dige Oglum 3,5 yasinda simdi kizimi bekliyorum Cevremde insanar diyo kiz cocuk daha zor geliyor dige 😐😐
Hamisannesi Aycan_Diyar onlara bakma sen kuzum kendini kasma rahat Bırak doğumun en kolay yolu cesaretmiş annemler öyle der hep kolay hiçbirsey yok bu hayatta Allah’a sığın sürekli alllahi an insallah kolay geçer ❤️
Zeyyyn Aycan_Diyar ikinci doğum daha kolay oluyor merak etmeyin ben saatlerce sancı çektim yanımda ki kişi ikinci doğumuymuş benden kolay doğurdu
Yusuf566 Aycan_Diyar bende ikinci doğumun daha kolay oldgunu duymuştum inslh öyle olur cesaretli olmalisin
Deryaiso Aycan_Diyar inanma canım onlara her gebelik farklıdır benim ablamda oğlan da ölümden döndü kız da hiç hissetmedi bile
Zeyyyn Aycan_Diyar insan her ne kadar korkma desede bizde korktuk geçti sende atlattın ama travma olunca daha da korkuyor insan ama benim doktorum hep bana yaradana güven Kendini ona teslim et bebeğini düşün onuda strese sokma derdi
Hamisannesi Aycan_Diyar olur insallah bol yürü arada iliski yaşayın hurma falan tüket bizde insallah kazasız belasız kucağımıza alırız ❤️
Aycan_Diyar Hamisannesi bunari hergun yapiyorum insallah kendi sancim gelir eger 28.10.2021 gelmese sancim suni sanci verecekler dedi dr
Dnacar83 Aycan_Diyar ilk dogum her zaman daha zordur bencede suna bende ikinciye hamileyim varmi yokmu belli degil hamile degil gibiyim bisey hissetmiyorum gercekden zorlaniyorsan sezeryanda olabilirsin sana bakacak biri varsa agri sizi olmuyor oyle bi ayaga kalkinca zorlaniyorsun onun disinda iyi ama normal dogumda toparlanmak daha kolay suni sanci cekmissin buyuk ihtimalle rabbim yardimcin olsun
Aycan_Diyar Dnacar83 ilk dogumum kendi sancimna olmustu cnm hic suni sanci verilmedi sezeryan istemiyorum acikcasi o yuzden suan beiyorum kendi sancim gelsin gelmese 1 hafta sonra suni sanci vericek dr
turuncuanne Aycan_Diyar ayy hiç korkma ben de aynı senin gibiydim 17 saat sancı çektim ilkinde, aşağı kadar yırtılmam oldu 4-5 ay iyileşmedi falan bunu kesin sezaryen olucam diyodum korkudan. Sonra yine bi cesaret normal doğum deneyeyim dedim hem sancı çok az çektim hem de dikişim çok az oldu. Üstelik doğumu suni sancıyla başlattık doğana kadar da suni aldım. Ama bebek çıkana kadar hep korkudan ağladım bi yandan da dua ettim bu sefer kolay olsun diye. Çok şükür rabbim gönlüme göre verdi ben atlattım dün doğumumu yaptım darısı tüm hamilelerin başına olsun inşallah en kolayından en hızlısından 🤲🏻🤲🏻
Aycan_Diyar turuncuanne Hayirli olsun cnm Rabbim uzun omurler versin bebise Hayirli evlat olsun insallah ayy ne guzel kolay dogum yapmişsin darisi benim basima kac haftalik dogum yaptin
turuncuanne Aycan_Diyar aminnn inşallah hepimizinki 🤲🏻 Bebeğin başı önden gidiyodu ilki de öyleydi diye 38+3te suni aldım 8 saat sancı çektim ama bunun 1 saati dayanılmıycak gibiydi sadece. Onda da epidural yaptırdım açılmam daha hızlı ilerledi yarım saate doğurdum
Zhra4242 Aycan_Diyar Valla burda kaç insana yazdım olmaz canım olmaz her hamilelik bir olmadığı gibi her doğum da bir değil bak bu kolay gelecek inşallah sen yeterki strese girme