Naznaz Merhabalar, dün gece uyurken iki kere krambın agrısına uyandım 😥 doktorum bi magnezyum verdi ama adı o kdr tatlı ve iğrenç ki içemiyorum içsem belki bu kramplar biraz daha azalacak var mı tavsiye edebileceğiniz bir magnezyum 😥
Zuzu Naznaz osteocare kullanabilirsin canım.Ben bütün krampları onun sayesinde atlattım.Kokusu vs de yok
Minikfasulye Naznaz hemsire tanidigim var sade sodayi onerdi dogal magnezyum mus ben ictigim zaman kramplarim azaliyo dene istersen limon la karstiriyorum icemedigm icin ben belki sanada faydasi olur 😔
Naznaz DilekAlkanat teşekkürler cvp için magnorm benim ki ama inanılmaz tatlı midem yanıyor içince nasıl olacak bilmiyorum
Naznaz Zuzu ciddi mi canım vallahi duacın olurum dün uzun bi yolculuk yapıp istanbuldan izmire geldik beş saatlik yolu dinlenerek sekiz dokuz saate geldik ama yinede gece iki kere kramp girdi bacagım koptu sandım ne zor şeymiş birazdan eczaneye gidicem soracagım yazdıklarınızı Allah razı olsun😘🙏🏻
Naznaz SevgiGksu Mrvttz magnorm benimki de böyle kötü bir tat olamaz mide bulantım kesildi sayesinde tekrar başlayacak 🙁
Naznaz Minikfasulye aynen canım benimde saglıkcı arkadaslarım hep sade sodayı önerdiler gebelikten önce cok içerdim şimdi midemi tuhaf yapıyor ama tekrar günde bir tane içmeye başladam iyi olacak sanırım😘
Naznaz 1PrensAnnesi ekşiyse süper olur ya benim ki o kadar tatlı ki içtikten sonra agzımda iki kilo tatlı yemiş hissi bırakıyor 🤢
Fasulyeninannesi Naznaz magosit hap var hap olduğu için içmek daha kolay ben bu gebeliğimde bunu kullanıyorum canım 🙏🌸
Naznaz Fasulyeninannesi hap ne güzel olur aslında bunuda doktoruma bir sorayım canım reçetesiz satılıyorsa deneyeyim bunuda
Minikfasulye Naznaz umarim faydasi olur benim haftam kucuk oldugndan smdilik yetiyo ama ilerleyen donemde gerekli olur sanirim banada magnezyum 😂
1PrensAnnesi Naznaz bi tık ekşi cnm benm aynı limonlu gazoz aromasında ben severek içiyorum valla dene bncde☺
Fasulyeninannesi Naznaz maden suyu kullanıyordum ama şöyle bir durum var ki maalesef maden suları gerekli ihtiyacı sağlamıyor ve çoğu zaten normal maden suyu bile değil o yüzden hap ya da saşe olarak takviye almamız gerek yoksa bizim depolarımızdan bebek emer ve 40 ımızı görmeden kemik erimeleri başlar mazallah 😂💕🙏😇👌🏻🤰🏻🤷♀️
ZeynepFatih Geceleri kramp ile sürekli uyanıyordum bana sade maden suyu iç dediler içiyorum çok şükür geçti sizde deneyebilirsiniz 🙏
Eysaa Ben magvital içiyorum gayette güzel yarım bardak suyla karıştır iç asitli kola gibi gidiyo valla 😁
NilayKorkmazIlhan Naznaz benimde çok kramplarım oluyodu doktorum Osteocare verdi bana bana iyi geldi, Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
GzdeEgsn Naznaz canım benimki de diasporal limonlu.tylolhot gibi tadı hiç bi farkı yok. Susuz kullanıyosun toz şeklinde
Yasminn Benim de efermag bende sevmem şekerli tatları ama bu idare eder hafif ekşimsi olduğu icin içebiliyorum