Burcum94 Kizlar hamilelikte usumek normalmi hic isinamiyorum ellerim cok usuyor kalin giysemde ne yapabilirim 😪
Deryaiso Burcum94 evet canım bazı bünyeler üşüyor bende tam tersi yanürrümmm 😅 sıcak birşeyler iç süt gibi mesela çok etkileniyorsan ayaklarını sıcak tutabilirsin ama sakın bacaklarına yada beline sıcak su torbası felan koyma
Yagmur00 Burcum94 benimde bacaklarım cok usuyor bnde onlari ısıtmıyorum kalın gıyınıncede benı boguyor😔
Anne_N Ben de üşüdüm bu hamileliğimde. Gündüz iyiyim ama akşamları ısınamıyorum bazen. Gece sıtma bile geldiği oldu. İlk 3 ay bitti daha iyiyim artık
Dmllale 10 haftalığım sürekli üşüyorum ayağımda kalım çorap var üstüne patikte giyiyorum ama buz gibi.
yarencaliskan Burcum94 canım sen pek sıcak su torbası kullanma bende çok üşüyordum ama kullanmamaya çalıştım
yarencaliskan Burcum94 tam olarak bilmiyorum ama ben ne zaman sıcak su torbası koymaya kalksam annem koydurtmadı sanırım iyi değilmiş istersen sende bir doktoruna sor yanlış yönlendirmek istemem
Dijvar Burcum94 illa kullanacaksan sadece ayaklarına koy ne gibi bi zararı var bilmiyorum açıkçası ama bende çok üşürüm 30. Haftam öyle demişti hemşire bi arkadaşım
Deryaiso Burcum94 sıcak iyi olmaz canım düşük tehdini arttırır o yüzden son haftalarda hamileler doğumu başlayabilmek için sıcak duş alırlar açılma olsun diye
Deryaiso Burcum94 olmaz canım ama çok uzun tutma ısınsın arada bir çek sonra tekrar katarsın inşallah hayırlısıyla bir şey olmadan ilk 3 ayı atlatırsın sonra değişiyor vücud sıcaklığı dengesi