Edanur-gul hic korkma canım ben normale zorlandım olmadi sezeryana alındım ilk oğlumda genel anestazi olmuştum çok kötüydü acıyla uyandım. Ikinci oğlumda spinal oldum rahattı ve 3. Oglumu da dün spinal oldum bele yapılan iğneyi hiç hissetmedim asi bile daha çok yani kıl gibi bisey zaten hemen sıcaklık geliyor ayaklarına uyuyunca sonda takılıyor hissetmiyorsun karnına heryerine tentirtiyot sürüyorlar onu sürdüğünü hissediyosun ama keserken dikerken hissetmedim sallanma bile hissetmedim korkulacak hiç bisey yok ilk ayağa kalkınca koluna 2 hemşire giriyor kapıya bakıyorsun yere bakarsan basın döner sonra tuvalete getiriyorlar yaparken korkuyorsun ama her seferinde daha kolay oluyor 2. Vc ye gidişim tek başına oldu başardım her gidişimde korku var acirmi diye ama yapınca bumuydu diyorum hastaneyim şu anda çok güzel bisey emzirmek kucağına almak yatağa baglanma ayaklandiginda sandalye koltuk arkana yastik destekle oturarak emzir arada uyumak ve dinlenmek için yak odada dolaş rezene ic komposto tuvalete çık biseyin kalmaz ama ağrı. Olur yatayım dersen hiç geçmez bence gez dolaş hemen bitsin sonra ağrısız yatarsin