seval08 34 haftalık hamileyim gümüş Kalkan gerçekten işe yarıyor mu??? Sanırım alacağım gittiğim gebe okulunda ebeler de tavsiye etti ama bizzat kullanıp memnun kalanlardan da fikir almak istiyorum
Meryu seval08 Mine4564 ablam ilk gebeliğinde ayaklarını yere vura vura emzirmişti 2014te. Kan fışkırıyodu süt yerine. Ama 2 sene önce gümüş kapak olduğunu öğrendik aldı kullandı çok faydasını gördü doğumdan önce takmaya başladı. Şimdi bana verdi ben kullanıcam şifa olur inşallah 🤲🏼
Dilara0638 seval08 ben aldım gümüş kapağı 36+6 olduk bu günlerde biraz biraz takıyorum gün içinde bakalım doğumdan sonra faydasını görecek miyiz 🤷♀️
Nihal-7 seval08 gelinimiz kullandi kullanmaya son haftalarda başlamış çok çok memnun kaldı bende alacağım inşallah bende memnun kalirim 🙈🤗
Zeyyyn seval08 ben hamilelikte de kullandım faydası olur diye ama doğum sonrası sağım yapmam lazımdı uçlarını mahvetti yarıldı gün aşırı taktım iyi geldi ara ara bebek tamamını almayınca yine oluyor takıyorum kurtarıcım yani
seval08 Zeyyyn Teşekkürler evet aslında bebek kahverengi kısmı tamamen alırsa yara olmazmış ama belalım bizim durum ne olacak 😊
seval08 Haticebt Daha öncesinden kullanmak gerekir diyorlar ama demekki önceden başlamadan da faydalı oluyor teşekkürler 😊
seval08 Meryu Kasim sonu doğum belki daha önce ben de biran önce alıp kullanmaya başlayayım öyleyse 😊